Cel mai popular serial se transformă în joc!

Ultima actualizare:

    Game of Thrones va continua cu cel puţin trei sezoaneFoto Twitter
Game of Thrones va continua cu cel puţin trei sezoaneFoto Twitter

După mai multe săptămâni de zvonuri pe marginea jocului Game of Thrones de la Telltale Games, abia acum vedem primele capturi de ecran in-game.

După ce au făcut valuri cu seria de jocuri The Walking Dead, cei de la Telltale Games şi-au orientat atenţia către o altă epopee ce se desfăşoară pe micile noastre ecrane. Este vorba de Game of Thrones, cel mai popular serial de la HBO şi cel mai piratat din istoria internetului.

În ultimele luni, tot mai multe informaţii au început să circule pe internet desprinse din acest Game of Thrones, dar în continuare există multe semne de întrebare legate de povestea ce va fi înfăţişată în joc şi de nivelul de grafică de care se vor putea bucura utilizatorii.

Primul episod va purta numele de Iron from Ice şi este construit în jurul Casei Forrester, o familie destul de necunoscută pentru cei care au experimentat Game of Thrones doar la TV. Vor fi incluse cinci ... 

Află totul despre jocul Game of Thrones și vezi cum va arăta

image
image
image
image
image
image
image png
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net