Cum să îți salvezi telefonul sau tableta fără să plătești mulți bani la service!

Indiferent dacă ai un smartphone sau o tabletă cu Android, un iPhone sau un iPad, în funcție de experimentele la care le supui, la un moment dat s-ar putea să nu mai pornească. Iată cum le repornești.

Lăsând motivele la o parte, de cele mai multe ori poți ajunge cu tabletă sau telefonul la un service pentru o problemă care s-ar putea rezolva în 10 minute acasă.

Tentația este mare să instalezi aplicații din surse necunoscute, să-ți încerci norocul cu niște programe care ar trebui să-ți facă gadgetul mai rapid sau să-ți activezi niște funcții de accesibilitate pe care pur și simplu nu mai poți să le dezactivezi.

Dacă tot există un risc că lucrurile să meargă prost, ar fi păcat să nu înveți câțiva păși simpli pentru a-ți readuce smartphone-ul sau tabletă la starea inițială.

Trecând peste meritele backup-urilor regulate care ar trebui să prevină pierderea contactelor din agendă, a unor poze unice sau a notițelor, de multe ori, cel mai important lucru este să-ți mai poți folosi telefonul. În momentul în care telefonul sau tableta...

Află totul despre cum să-ți salvezi telefonul sau tableta

mihai voropchievici 1 jpeg
Luna sangerie horoscop shutterstock 2162086307 jpg
foto1 jpg
FotoJet (4) jpg
FotoJet (10) jpg
front 2 (captura video) jpg
alexandra dinub jpg
FotoJet (11) jpg
image
image
image
image
image
image
FotoJet (4) jpg
foto1 shutterstock 1524565013 jpg
foto1 jpg
Alina jpeg
Prima ninsoare din iarna 2022-2023 în București. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
caini 3 jpg