Hallow, aplicația care te ajută să te rogi. Cât costă și ce oferă

#Best buys
Ultima actualizare:

Tehnologia și-a făcut loc azi și în zone destinate sufletului. Există aplicația Hallow, care te ajută să te rogi, să asculți muzică religioasă sau să ai acces la lecturi biblice catolice. Iată tot ce trebuie să știi despre Hallow: de unde o descarci, cât costă și ce îți oferă.

 foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

Hallow este o aplicație destinată credincioșilor catolici, axată pe rugăciunea ghidată și meditație, creată de americanii Alessandro DiSanto, Alex Jones și Erich Kerekes. Ideea le-a venit când și-au văzut prietenii înlocuind credința cu meditația laică, aplicații de mindfulness și yoga. Așa a luat naștere Hallow, din dorința de a fi ghid spiritual celor care caută rugăciune contemplativă, meditație, lecturi biblice catolice.

Ce găsești în aplicația Hallow

Aplicația Hallow (Sfânt sau Slăvit) a fost lansată în decembrie 2018, este folosită în peste 150 de țări și a fost descărcată de peste 500.000 de ori. Aplicația este disponibilă în limbile engleză și spaniolă.

Conținutul este extrem de bogat, conține peste 500 de sesiuni diferite, și are la bază Biblia, ghiduri de teologie si spiritualitate catolice, fiind revizuit de doctoranzi, profesori, episcopi, autori. Hallow oferă rugăciuni zilnice, meditații creștine, povești biblice de somn, jurnal, ghiduri, opțiunea de a include muzică relaxantă, sesiuni despre bucurie, smerenie, discernământ sau stres / anxietate / calm.

Aplicația Hallow, conținut cu plată, dar și gratuit

Hallow se poate descărca și utiliza gratuit din Google Play și App Store. Circa 30-40 % din conținutul oferit de Hallow e gratuit și se actualizează zilnic. Pentru conținut cu plată există două opțiuni, abonament lunar și anual. Cel mai ieftin abonament lunar costă 4.49 dolari, iar cel mai ieftin abonament anual este de 29.99 dolari. Abonamentul anual complet costă 59.99 dolari.

Aplicația nu are publicitate și nu vinde datele utilizatorilor, se susține doar din plata abonamentelor. Dacă semnezi pentru 30 de zile de încercare gratuită (free trial) poți avea acces la tot conținutul, inclusiv cel plătit.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
strada slanic prahova jpg
istanbul pixabay jpg
beneficiile jocului la varsta adulta 1536x864 jpg
Afl â care sunt principalii pomi fructiferi care nu trebuie s â +¢i lipseasc â din gr âdin â min jpg
Metrou Victoriei FOTO Shutterstock
oua pixabay jpg
contor curent jpg
Ultimele bătălii ale lui Mihai Viteazul jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net