Noua actualizare de la Google pentru Gmail care-ți va face viața mult mai ușoară

Compania a anunțat că Google lansează o nouă funcție în sistemul Docs, care este concepută pentru a facilita utilizarea procesorului de text pentru a redacta e-mailuri.

Serviciul de e-mail oferit de Google, Gmail
Serviciul de e-mail oferit de Google, Gmail

Face parte din inițiativa smart web de la Google, care își propune să împletească fără probleme software-ul de productivitate al gigantului cu funcții precum Meet, Docs și Gmail.

Asemenea celorlalte funcții ale Google Docs, șablonul de schiță de e-mail este accesat cu simbolul @, înainte de a selecta „Ciornă e-mail” din meniul contextual. 

Cum poți să folosești noua actualizare

Puteți apoi să redactați e-mailul, inclusiv definirea destinatarilor, un subiect și textul acestuia. Când este gata de trimis, faceți clic pe pictograma Gmail din stânga pentru a deschide serviciul de e-mail.

Funcția pare cea mai utilă pentru e-mailurile la care mai multe persoane trebuie să contribuie, permițând tuturor să le editeze în colaborare într-un document Google și să posteze comentarii și sugestii. Sigur, nimic nu te-a împiedicat să copiați și să lipiți text între cele două servicii Google înainte, dar scopul acestei actualizări este de a face comutarea între produse mai simplă.

Google spune că funcția de schiță de e-mail, pe care a testat-o luna trecută, va fi disponibilă pentru toți clienții Google Workspace, precum și pentru oricine are vechile planuri G Suite Basic și Business. Noua funcție va începe să apară pentru majoritatea utilizatorilor începând cu săptămâna viitoare.

Google Docs este serviciul oferit de către Google pentru a te face să renunți la învechitul Microsoft Word, unde poți edita în timp real textele pe care le scrii atât de pe telefon, cât și de pe laptop. 

În același timp, Docs oferă toate funcțiile necesare unui utilizator ce-și petrece majoritatea timpului lucrând cu documente și, începând de săptămâna viitoare, cu e-mailuri. 

Serviciul este complet gratuit și poate fi accesat apăsând pe semnul + de pe motorul de căutare sau accesând docs.google[punct]com

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net