«Teo a scăpat de cuţit», a declarat tatăl ei, dr. Ion Uţă

Ultima actualizare:

    Teo Trandafir alătuiri de fiica Maia şi tatăl său, dr. Ion Uţă
Teo Trandafir alătuiri de fiica Maia şi tatăl său, dr. Ion Uţă

Internată încă în Secţia de Terapie Intensivă de la Allgemeines Krankenhaus der Stadt Wien (AKH), clinica din capitala Austriei unde se află sub atenta supraveghere a medicilor, Teo Trandafir a vorbit la telefon câteva minute cu tatăl său medicul brăilean Ion Uţă şi l-a anunţat că se simte mult mai bine.

„Tratamentul medicamentos şi-a făcut efectul scontat şi pot spune acum că nu mai este nevoie de operaţie. De altfel specialiştii de acolo chiar au dorit să nu ajungă la intervenţia chirugicală şi iată, efectele tratamentului şi-au arătat roadele. Peste câteva zile va fi transferată de la Secţia de Terapie Intensivă a clinici în care este internată şi sper atunci să pot lua legătura cu ea mai des", a declarat medicul, bucuros de evoluţia stării de sănătate a fiicei sale, scrie Adevărul.

Reamintim că realizatoare de emisiuni Tv Teo Trandafir a fost internată în clinica din Viena, fiind diagnosticată cu pancreatită, după ce starea ei de sănătate s-a agravat.

După ce starea de sănătate a vedetei tv s-a agravat, a fost transportată în capitala Austriei cu un avion privat , pus la dispozţie de fostul ei patronul de la Pro Tv, Adrian Sârbu.

Citeşte şi:

Bianca, scandal cu Teo: „Vacă împuţită, maldăr de grăsime ce eşti!"

Teo, sfătuită de Carmen Harra să nu intre în politică

Andreea Marin: «I-am trimis un SMS lui Teo»

VIP-urile noastre, «la cuţit» la Viena

Teo plânge de fericire la serbarea fiicei ei - VIDEO

image
image
image
image
image
image
storm 4651306 1280 jpg
1 iunie la MAI jpg 1 jpg
muntele everest gunoaie jpg
sokoke pisica png
bugatti residences0profimedia jpg
3 Wednesday Addams   Official Teaser   Netflix 1 41 screenshotJPG jpg