Timberlake, amor cu cea mai bună prietenă

Ultima actualizare:

 În urma rolului din acest film, actriţa de origine ucrainiană Mila Kunis a fost desemnată cea mai sexy actriţă de către site-ul moviefone.com.

 Şi în realitatea, Mila Kunis şi Justin Timberlake sunt foarte buni prieteni, aşadar nu le-a fost deloc greu să joace împreună rolul de amici.

 Una dintre cele mai amuzante întâmplări petrecute la filmare a fost, fără doar şi poate, cea în care Mila şi Justin au filmat o scenă de sex. Şi asta pentru că actriţa a aţipit în timpul acţiunii.

"Filmam deja de aproape 18 ore, aşa că i-am spus lui Justin că voi închide niţel ochii! Până să-mi dau seama, trecuseră deja 20 de minute şi am auzit: «Gata, am terminat filmarea!». Nici nu ştiu ce s-a petrecut, pentru că adormisem de-a binelea", a mărturisit Mila.

 Tot despre scenele de nuditate, Kunis a recunoscut că au fost cam incomode. Dar faptul că a filmat alături de amicul ei a ajutat-o să treacă peste emoţii, în cele din urmă.

"Nu m-a deranjat faptul că Justin a fost nevoit să filmeze fără haine. În schimb, eu am fost mai emoţionată când am rămas goală. Au fost momente ciudate, dar faptul că am filmat alături de el, care îmi e un bun prieten, m-a făcut să mă simt mai bine".

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
salman si iulia la nunta gif
image
image
image
image
image
image
curatenie geamuri istock jpg
canicula 40 de grade EPA EFE jpg
Agrigento sicilia italia jpg
jeleuri droguri cta jpg
Afine FOTO Shutterstock
tilos jpg
Înghețată  Foto Pixabay jpg
Gouming Martens foto unilad jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net