Totul despre viaţa Ilincăi Vandici: «Am rate la bancă! Nu suport falsitatea şi minciuna»

Ultima actualizare:

    Ilinca Vandici
Ilinca Vandici

Într-un interviu pentru EVZ, Ilinca Vandici a declarat că nu suportă minciuna, adoră bărbaţii cinstiţi, are rate la bancă şi mai susţine că e o fată normală, cu bucurii şi tristeţi.

Ilinca Vandici, una dintre cele mai mediatizate femei din România la momentul actual. Vedeta a făcut câteva dezvăluiri cu privire la viaţa ei, iar asta pentru a elucida misterul în ceea ce o priveşte.

Cât despre bărbatul vieţii ei, prezentatoarea spune «Nu trebuie să fie într-un fel anume... Trebuie să fie el însuşi»

În rest, Ilinca susţine că viaţa ei are un curs normal, trăieşte, iubeşte şi se îmbracă după cum simte.

«Îmi place să fiu în trend-ul meu. Nu sunt o victimă a modei, dacă îmi place ceva care îmi vine bine, port cu mare drag şi relaxare! Sunt însă specialişti care sunt pregătiţi pentru asta şi care mă ajută de fiecare dată. Moda este importantă atâta vreme cât nu devine o povară sau o obsesie»

Sunt cât se poate de naturală, nu suport minciuna, falsitatea sau perversitatea, drept urmare nu am cum să am aceste trăsături. Transparenţa e o virtute în ziua de azi şi sunt mândră că mă caracterizează. Sunt o fată normală, cu bune şi cu rele, cu bucurii şi tristeţi, cu succese şi eşecuri, cu capricii, dar şi banalităţi şi cu credit la bancă. Un lucru este cert, nu disimulez nimic, împart tot şi toate cu oamenii care mă iubesc sau mă admiră», a declarat vedeta pentru EVZ.

image
image
image
image
image
image
politia jpg
Carol al II lea si Regele Mihai jpg
money 6934763 1280 jpg
magazin lidl jpeg
driver 3978839 1280 jpg
hands 2066551 1280 jpg
Adrian Marinescu jpg
image png