Traian Băsescu, nominalizat «cel mai rău om din lume, se apără purtând violet în zilele de joi» - VIDEO


    Traian Băsescu
Traian Băsescu

Jurnaliştii americani de la MSNBC sunt de părere că preşedintele Traian Băsescu ar putea fi "cel mai rău om din lume", făcând referire la intenţia autorităţilor de la Bucureşti de a impozita vrăjitoria.

Scoateţi furcile şi făcliile, e timpul pentru nominalizările de astăzi. Nominalizarea ("cel mai rău om din lume") pentru astăzi este preşedintele României Traian Baescu.... Basescu. Guvernul său are un plan de reducere a deficitului: să taxeze vrăjitoarelele şi prezicătoarele...

O duzină de vrăjitoare se îndreaptă spre frumoasa Dunăre pentru a înfige un ţăruş în Guvernul care s-a gândit să acopere deficitul bugetar impozitându-le veniturile...  Preşedintele şi Guvernul se apără purtând violet în zilele de joi.

Cât de ridicol este asta?", se întreabă ironic moderatorul postului american, făcând referire şi la deja celebrul episod "flacăra violet". El adaugă că România este o ţară care se teme de oameni îmbrăcaţi în haine din secolul al XVIII-lea, care strigă fraze de neînţeles şi ameninţă că vor fi consecinţe majore dacă taxele nu sunt suspendate.

Show-ul de televiziune "Countdown" de pe MSNBC, în care a fost ironizat Traian Băsescu, este pe locul 2 ca rating în Statele Unite ale Americii.

În urmă cu câteva zile, euronews.net. informa că un sobor de vrăjitoare a plecat spre Bucureşti să blesteme la faţa locului Guvernul pentru că a îndrăznit să le pună taxă pe profituri

Totodată, BBC se întreba ironic: "Oare ghicitoarele nu au prevăzut că aşa se va întâmpla?".

Începând cu 1 ianuarie, valeţii, astrologii, prezicătorii, manechinele şi vrăjitoarele sunt obligaţi să plătescă impozite pe venitul realizat.

cub andreea esca png
cub kassandra rotariu png
cutremur 1977 agerpres 0 jpeg
onlyfans jpg
Imagine WhatsApp 2023 02 07 la 13 11 34 jpg
7 frontul poza mare jpg
Elena Gheorghe Armâna Mea 24 mai 2022 2776 jpg
cub sebastian țopescu png
image
image
image
image
image
image
Un tată își ține de mână fiica moartă printre dărâmături FOTO AFP
shutterstock 1963971895 jpg
7 frontul poza mare jpg
calendar ortodox 2021 8 februarie sfantul mare mucenic teodor stratilat jpeg
onlyfans jpg
Cutremur Turcia, Getty jpg