Trăieşte cu peste 150 de bucăţi de gloanţe în corp - FOTO

Ultima actualizare:

Joe Clarke, în vârstă de 33 de ani, a supravieţuit unui atac armat petrecut în urmă cu patru ani, în ciuda faptului că a fost împuşcat de mai multe ori. Ajuns la spital în stare gravă, doctorii au constatat că bărbatul avea peste 150 de resturi de gloanţe răspândite în corp, multe dintre ele atingându-i organele vitale.

În urma analizelor, medicii au ajuns la concluzia că nu pot îndepărta bucăţile de proiectile. Impactul asupra organismului este major, în condiţiile în care bărbatului i s-a spus că va trăi cu 25 de ani mai puţin decât speranţa de viaţă normală a unui britanic, care trece de 80 de ani.

O radiografie publicată de "The Daily Mail" arată trupul lui Clarke străpuns de peste 150 de resturi de gloanţe.

Tânărul a fost victima unui atac armat petrecut chiar în faţa casei sale în 2007. El a fost împuşcat în zona capului, a gâtului şi a spatelui, dar a reuşit să fugă de ploaia de gloanţe şi să se refugieze în casa unui vecin."Am pierdut tot. Mi s-a zis că bucăţile de gloanţe s-au închistat în mine şi că-mi iau 25 de ani din viaţă. Cei de la spital nu au mai văzut aşa ceva în viaţa lor", a afirmat Joe Clarke. Celor 25 de ani furaţi din viaţă li se adaugă şi durerile zilnice pe care trebuie să le suporte britanicul cu cele 150 de resturi de proiectile în el.

VEZI AICI MAI MULTE FOTOGRAFII

image
image
image
image
image
image
Teatru
inel Kate Middleton (3) jpg
betisoare ct captura video jpg
bivolaru 0 jpeg
plane 885321 1280 jpg
fobii jpg
image png
Schengen FOTO Profimedia