Trăieşte de-o lună de zile numai cu bere!

Ultima actualizare:

    Chris Schryer (Fotografii: Facebook)
Chris Schryer (Fotografii: Facebook)

Berea rămâne marea lui dragoste! Canadianul Chris Schryer a înlocuit mâncarea cu licoarea din hamei. Bărbatul ţine post 40 de zile doar cu alcool, potrivit National Post.

Ce poate fi mai plăcut pentru un bărbat decât o cură cu bere? Chris Schryer, din Toronto, Canada, a ales să-şi "purifice" trupul cu un post mai puţin obişnuit.

Timp de 30 de zile, bărbatul de 33 de ani a renunţat la mâncare şi a început o dietă nouă, pe care are de gând s-o respecte cu sfinţenie încă 12 zile, până la sfârşitul postului Paştelui. Ziua lui începe cu o sticlă de bere, mai bea una la amiază, iar apoi îşi încheie ziua cu o bere de 650 ml.

Mai are de “postit” 12 zile

Chris Schryer (Fotografii: facebook)
Chris Schryer (Fotografii: facebook)

Împreună cu un amic berar, Chris a creat o licoare alcoolică bogată în ovăz, numită Brewmaster's Trithe, care are destul aport nutriţional cât să-l ţină în viaţă pe Chris. Băutura din hamei îi oferă lui Chris circa 2.000 de calorii pe zi, aproape de porţia normală de 2.350 - 2.600 recomandată. De meserie web-designer, Chris este cel mai fericit bărbat de pe planetă, fiind mai tot timpul beat.

Chris Schryer (Fotografii: facebook)
Chris Schryer (Fotografii: facebook)

În 2011, J. Wilson, un blogger din Iowa, SUA, s-a hrănit 46 de zile doar cu apă şi bere cât cuprinde. Bărbatul de 40 de ani avea de gând să ţină regim 60 de zile doar cu alcool, dar în a 47-a zi de "post" a fost "ademenit" de o bucăţică de şuncă. Americanul n-a reuşit să ajungă la finalul "dietei", dar a slăbit aproximativ 12 kilograme.

image
image
image
image
image
image
femeie musca politisti jpeg
Kefalonia, Grecia FOTO Shutterstock
Derinkuyu orasul subteran FOTO wikipedia org jpg
Casă curată și frumoasă, Foto Pixabay (2) jpg
tatuaj henna freepik jpg
gradina freepik jpg