Trei oameni au murit striviți la Bacău, după ce acoperișul unei ferme agricole s-a prăbușit

Trei vieți omenești au fost curmate într-o secundă la Bacău. Tragedia a avut loc la o fermă agricolă din localitatea Stănișești. Tavanul a cedat și s-a prăbușit, iar cei trei oameni au fost striviți. Ei erau angajați ai fermei agricole.

image

Prinși sub bucățile zid

Trei persoane au murit în comună Stănișești, județul Bacău, după ce planșeul unei ferme agricole s-a prăbușit joi, 2 noiembrie, iar oamenii au fost prinși sub dărâmături.

„În cursul acestei dimineți, pompierii băcăuani au fost solicitați să intervină în comună Stanisesti, în urmă unui apel primit pe SNUAU 112, care anunță faptul că trei persoane au fost surprinse sub dărâmături, după ce planșeul unei ferme agricole s-a dărâmat.

La locul solicitării, s-au deplasat de urgență următoarele mijloace: o autospecială de stingere, o ambulanță SMURD, o autospecială de descarcerare, containerul de căutare-salvare și două ambulanțe SAJ.

Ajunse în teren, echipajele operative au acționat pentru extragerea persoanelor prinse sub dărâmături.

Acestea au fost extrase succesiv, în stare de inconștiență, fiind predate echipajelor medicale pentru efectuarea manevrelor de resuscitare.

Din nefericire, în ciuda eforturilor depuse de echipajele medicale, cele trei victime nu au răspuns manevrelor de resuscitare, fiind declarat decesul”, au anunțat autoritățile.

Victimele erau angajați ai fermei agricole 

Cele trei persoane care și-au pierdut viața erau angajate ale fermei agricole. Este vorba de trei bărbați cu vârste de 47, 48, respectiv 57 de ani.

Porivit unor prime informații, accidentul a avut drept cauză o încărcare prea mare. Reprezentanţi ai Poliţiei judeţene Bacău au declarat că primele date arată că plafonul construcţiei s-a prăbuşit din cauza greutăţii porumbului depozitat. Planșeul s-a prăbușit, iar cei trei prinși sub dărâmături nu au avut nicio șansă. 

În urma evenimentului, a fost deschis dosar penal pentru ucidere din culpă şi nerespectarea măsurilor legale de securitate şi sănătate în muncă.

Cazul rămâne în atenția autorităților competente, care vor stabili exact împrejurările în care a avut loc tragedia. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Evacuare militari ucraineni Azovstal - 17 mai 2022 / FOTO EPA-EFE
image
image
image
image
image
image
mihaela bilic facebook jpg
stadion jpeg
240430 ukraine 98 woman mb 0911 8acfbf webp
cimitir ecologic1 jpg
zbor1 jpg
mona lisa gioconda leonardo da vinci foto afp jpg
eliza petrachescu captura video jpg
Jogging miscare sport exercitii FOTO Shutterstock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net