Trupa L.A. a revenit pe sticlă, într-o formulă inedită, de dragul lui Cătălin Măruţă

Ultima actualizare:

Locurile lui Liviu Vârciu, Aurelian Ciocan şi Adrian Zainea au fost luate de Romică Ţociu, Cornel Palade şi Florin Vasilică. Cei trei au interpretat "Ochii tăi", melodie ce a răsunat în toate discotecile din România, în vara anului 2000.

Ca şi în formula originală, Liviu Vârciu, jucat de Romică Ţociu, a fost liderul grupului, întreţinând atmosfera din platoul Happy Hour."M-a sunat Vârciu săptămâna asta... De ce eşti ofticos, Vârciule, pe bărbaţii care arată mai bine ca tine?", a glumit artistul.

Când au trebuit să se aşeze în formula de spectacol, Ţociu a preluat frâiele organizării: "Eu stau în mijloc, că eu sunt şeful, mai tâmpitule, ce te bagi tu?", i-a spus acesta lui Cornel. Nici Florin Vasilică, fiul regretatului Liviu Vasilică, nu a scăpat de "ordinele" artistului:  "Ia dă-te, mă, şi tu că par mic rău lângă tine".

După ce au terminat de cântat, cei trei s-au amuzat pe seama "performanţei" lor . întrebaţi dacă îşi doresc un turneu naţional sau internaţional, în această formulă, aceştia au răspuns imediat :" Da, cum să nu, dar mai întâi aici, la Buftea. Aşa suntem noi, întâi în curtea casei", a spus Romică Ţociu. "Liviu crapă acum de ciudă", a completat acesta.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Copil pregatit de scoala (Freepik com) jpg
image
image
image
image
image
image
scoala jpg
preot freepik jpg
ploaie jpg
Transilvania şi Basarabia, lebedele Mării Negre (din arhiva personală a lui Constantin Cumpănă) jpg
umar kamani nada adelle nunta profimedia jpg
FotoJet jpg
Fundătura Ponorului  Foto Daniel Guță ADEVĂRUL (11) JPG
Bani castig FOTO Shutterstock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net