Uite de ce face Dolha gafe!

simeon stalpnicul png

Claudio Bozzini, antrenorul cu portarii de la Dinamo, a ajuns la gruparea din Ştefan cel Mare, în această vară, odată cu Dario Bonetti. În cariera de jucător acesta a activat la juniorii lui Inter, apoi în Serie B, la Ravenna sau Como.

După ce şi-a agăţat ghetele în cui a ales calea antrenoratului, însă prima sa echipă participa într-o emisiune de divertisment, „străini de fotbal" în varianta italiană.

Bozzini, cel care îi antrenează acum pe Dolha, Matache şi Curcă, povesteşte că a avut extrem de multe de învăţat chiar şi atunci când a pregătit o formaţie de amatori în show-ul „Il sogno di campioni", difuzat de postul Italia 1.

Portarii lui Dinamo sunt antrenaţi de Claudio Bozzini, fost tehnician la emisiunea „Visul campionilor” în Italia

simeon stalpnicul png

„Fotbaliştii de acolo nu erau profesionişti, dar staff-ul tehnic, da. Antrenor principal era Francesco Graziani, fostul campion mondial cu Italia, în 1982. Scopul nostru era acela de a-i pregăti cum se cuvine, dar interesul tuturor era audienţa pe care o aducea emisiunea. Mie mi-a priit foarte mult", mărturiseşte cel care a făcut junioratul la Internazionale Milano: „Dacă am venit în România, asta nu înseamnă că nu am reprezentat nimic în fotbal. Am fost la formaţia primavera a lui Inter, când la echipa mare goalkeeper era Zenga. Cine i-ar fi putut lua locul? Apoi a venit Toldo. Am fost împrumutat mereu de ei, prin Serie B şi C".

Claudio Bozzini a fost pregătit de antrenori celebri din Serie A, de talia lui Guidolin sau Del Neri.

Lăudat de Buffon

image

Claudio Bozzini s-a întâlnit în 2005 cu marele Buffon la un antrenament al lui Juventus şi a rămas perplex atunci când cel mai bun portar al lumii i-a adus câteva laude. „Am ţinut neapărat să mă văd cu Gigi (Luigi Buffon) şi să-i spun că este idolul meu. Iar el îmi spune că mă cunoaşte de pe vremea când juca la Parma: «Citeam mereu ziarele şi îţi urmăream evoluţiile la Ravenna. Ai fost printre portarii mei favoriţi». Îţi dai seama că aia a fost una din cele mai frumoase zile din viaţa mea”, ne-a mai spus Bozzini.

Rares Prisacariu 3 Romanii au talent foto Pro TV jpg
10 dana budeanu verdict stil carmen bruma si mircea badea jpg jpeg
serban pavlu captura podcast la mijloc jpg
Zodia care se îndrăgostește în luna februarie. Sursă foto: Pixabay
Charles, William și Harry jpg
Demi Rose s a fotografiat într o ținută sumară jpg
vedete jpg
cub vali vijelie png
image
image
image
image
image
image
maxresdefault jpg
gabriel mardale jpg
calendar ortodox 2021 30 ianuarie trei ierarhi mihai coman jpeg
case ieftine ungaria jpg
wild bear selfie Colorado  jpg
Iarna extremă a făcut victime în Afganistan jpg