Uite pe câţi bani i-a luat Mădălina Pamfile locul Biancăi la Dan Capatos!

Ultima actualizare:

    Mădălina merge ziua  la liceu, noaptea  prestează la Antena 1 (fotografii: playboy/arhivă personală/click!)
Mădălina merge ziua la liceu, noaptea prestează la Antena 1 (fotografii: playboy/arhivă personală/click!)

Dan Capatos nu a stat să o jelească pe Bianca Drăguşanu, care şi-a dat luni demisia de la emisiunea "Un show păcătos", găsind pe loc o altă asistentă, la fel de sexy. Cea care va sta, seară de seară, pe scăunel, alături de Daniela Crudu, este Mădălina Pamfile, fosta iubită a primarului Radu Mazăre.

A plecat Bianca, a venit Mădălina Pamfile, care, deşi abia a împlinit vârsta de 18 ani şi este elevă în clasa a Xll-a, are toate atuurile pentru a ocupa postul de asistentă tv, rămas vacant la "Un show păcătos" (Antena 1).

În comparaţie cu celelalte asistente tv care au lucrat pentru Dan Capatos, Mădălina se laudă cu un bust impresionant şi natural 100%, dar şi cu dimensiuni corporale de invidiat.

Luni, Mădălina şi-a făcut apariţia în platou, lăsându-i pe toţi cu gura căscată, căci angajarea ei, la Antena 1, a fost ţinută secret până în ultima clipă.

Cât priveşte onorariul, se zvoneşte că Mădălina Pamfile va primi un salariu lunar de 500 de euro, adică jumătate din cel pe care îl primea Bianca, şi cu 300 de euro mai mic decât cel al Danielei Crudu.

Dar, "eleva lui Mazăre" e conştientă că acest loc de muncă este în folosul ei, crescându-i notorietatea. Prima seară nu a fost lipsită de emoţii: "Mă simt foarte bine, în calitate de asistentă, am emoţii, dar sper să dau tot ce e mai bun din mine. Nu vorbesc despre salariu, este confidenţial, dar totul ţine şi de evoluţia mea. Am calităţi de asistentă, sunt mereu veselă, cu zâmbetul pe buze, comunicativă şi serioasă, în acelaşi timp. Pe Cruduţa o ştiu de la prezentările de modă, mă ajută să scap de stres, acum sunt ucenicul ei", a declarat Mădălina, pentru Click! Cât priveşte zvonul că ea s-ar fi transferat de la Liceul "Jean Monnet", la unul particular, din cauza problemelor avute cu profesorii, după ce a pozat goală în revista Playboy, Mădălina n-a vrut să ofere detalii: "Sunt în proces de transfer. Nu cunosc cât am avut nota la purtare, voi vedea în foaia matricolă".

Bianca Drăguşanu:Septembrie 2009 - decembrie 2011

Bianca Drăguşanu este cea mai longevivă asistentă de la "Un show păcătos" fiind cunoscută drept febleţea lui Dan Capatos.

simeon stalpnicul png

Spre deosebire de celelalte asistente, Bianca a fost singura care şi-a depăşit atribuţiile şi a creat subiecte de presă pentru emisiunea de la Antena 1.

Ea a fost înlocuită luni de Mădălina Pamfile, renunţând la show din motive de sănătate. "Bianca este mama şi tatăl asistentelor", o laudă prezentatorul tv.

Daniela Crudu: Ianuarie 2010 - prezent

Scandalul cu Leo de la Strehaia a "mutat-o" pe Daniela Crudu de pe scaunul matinalilor Răzvan şi Dani, pe cel de la "Un show păcătos".

simeon stalpnicul png

Începând de anul trecut, ea a făcut echipă cu Bianca Drăguşanu, iar acum va trebui să se înţeleagă cu noua colegă, Mădălina Pamfile. "Cruduţa este asistenta perfectă", ne-a zis Capatos.

Eva Kent: Ianuarie 2009 - aprilie 2009

Cum era şi normal, actriţa de filme XXX, Eva Kent, s-a integrat perfect în tiparul emisiunii, ea fiind cea mai păcătoasă dintre asistente.

simeon stalpnicul png

După doar trei luni, ea a fost dată afară de cei de la Antena 1 din cauză că era chiulangioaică, având probleme cu iubitul care îi aplica corecţii fizice frecvent. "Eva Kent a fost cea mai păcătoasă asistentă", ne-a spus realizatorul show-ului.

Ramona Gabor: Septembrie 2008 - decembrie 2008

Sora lui Moni a căpătat şi ea un gram de notorietate la începurile carierei ei în showbiz atunci când Dan Capatos a chemat-o să-i fie asistentă.

simeon stalpnicul png

Ea nu a stat însă decât trei luni la Antena 1."Pe Ramona am cunoscut-o ca pe o fată cu foarte mult bun- simţ. Acum lasă uneori impresia că a uitat de unde a plecat. Eu o prefer însă pe Ramona cea de la «Un show păcătos»", ne-a zis Capatos.

Loredana Chivu: Mai 2009 - iunie 2009

Loredana Chivu a câştigat unul dintre cele mai disputate concursuri pe care Capatos le-a organizat în mai 2009 pentru ocuparea postului de asistentă.

simeon stalpnicul png

Ea a întrecut-o pe manechinul Oana Marica, publicul masculin alegând-o pentru sânii ei siliconaţi. "Loredana Chivu a fost o fată cu care timpul nu a mai avut răbdare. Ea a fost asistentă la emisiune doar o lună", ne-a zis vedeta tv.

Alina Gheorghe: Februarie 2008 - iunie 2008

Dan Capatos a avut, în cei trei ani de emisie, mai multe asistente tv, însă multe dintre ele i-au lăsat un gust amar.

simeon stalpnicul png

Primele au fost Alina Gheorghe şi Georgiana Tudor - «drăcuşorul» şi «îngeraşul», care au rezistat doar cinci luni alături de realizatorul show-ului păcătos. "Alina Gheorghe şi Georgiana Tudor - «drăcuşorul» şi «îngeraşul» - au fost una prea îngeraş şi alta prea drăcuşor. Sau invers",ne-a declarat Capatos.

Mai citește:

Capatos: «Mă bucur că i-am îndeplinit visul Biancăi»

Mădălina Pamfile, înlocuitoarea Biancăi Drăguşanu, îşi sufocă iubiţii!

Mădălina Pamfile, filmată în păsărica goală - VIDEO

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
1 creier shutterstock 65181187 jpg jpeg
image
image
image
image
image
image
studenti facultate pixabay jpeg
Sfântul Ilie FOTO News.ro
pensionari spania jpg
Muscate curgatoare
estonia al cincilea anotimp parcul national soomaa 6 jpg
media 172132059980412700 jpg
Microsoft
cosmar vacanta jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net