Un cunoscut personaj monden face declaraţii uimitoare: «Lumea crede că sunt peştele Cruduţei!»

Ultima actualizare:

    Daniela Crudu şi Adrian Pescariu
Daniela Crudu şi Adrian Pescariu

Adrian Pescariu a primit oferte pe care alţii nu le-ar fi refuzat! Stilistului i-a fost făcută o propunere mai puţin decentă din partea anumitor bărbaţi: să primească câteva mii de euro în schimbul unei partide de sex nebun cu Daniela Crudu.

Stilistul vedetelor, aşa cum mai este numit Adrian Pescariu, a fost acuzat că ar fi peşte! Dar ce peşte: nu vinde orice, ci doar trupul fierbinte ale focoasei Daniela Crudu. Astfel de cuvinte primeşte Adrian din partea domnilor generoşi.

Ofensat şi nervos peste măsură, Pescariu se revoltă împotriva tuturor celor care spun că ar vinde-o pe Cruduţa. El neagă orice acuzaţie şi susţine că nu ar face în viaţa lui un asemenea gest.

«În fiecare seară când merg în club sunt terorizat de toti baieţii cu care mă întâlnesc. Toţi o vor pe Crudu! Sunt dispuşi să plătească sume colosale doar pentru o avea în pat.

Vor să dea mii de euro pentru sexoasa Cruduţa. Le-am tot spus că nu sunt peşte. Cel mai groaznic moment s-a consumat în urmă cu ceva vreme, câţiva tipi au început să glumească pe seama mea, spunând că sunt peştele Danielei. M-am supărat foarte tare. Eu nu am combinat în viaţa mea o fată şi nici nu am de gând să fac asta!», ne-a declarat Pescariu.

Daniela a fost ofertată cu 400 de milioane pentru o partidă de sex

În luna ianuarie 2011, Leo de la Strehaia a curtat-o pe Daniela Crudu şi îşi dorea să o aibă în dormitor. Bruneta i-a spus că valoarează mulţi bani!

«Mi-a zis că vrea maşină că vrea casă. Dacă era să avem o relaţie o ajutam să aibă tot ce vrea. Era foarte incântată, ea insista. Eu aveam treburile mele. Ea tot insista.”

„I-am zis Danielei să ia banii, 400 de milioane şi mâine după emisiunea ei să mergem să luăm maşina. Ia pus în geantă şi am dus-o acasă. A doua zi când a trebuit să mergem să luăm maşina nu a mai răspuns la telefon. După trei zile mă sună şi-mi zice că nu merită banii, vrăjeli. A vrut de la început să mă facă. Am vrut o relaţie serioasă. Totul a depins de ea.”, a declarat la începutul anului 2011, Leo.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Razvan Lucescu Facebook jpg
image
image
image
image
image
image
facebook1 jpg
emil racovita colaj captura video jpg
Bronz - arsuri solare FOTO Shutterstock
62137595 jpg
fructe pexels jpg
biserica de la ersig adevarul ro jpg
avion pexels jpg
protest studenti gaza 2 768x576 jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net