Un drogat a intrat în sevraj şi s-a aruncat de pe pod

Ultima actualizare:

Taximetristul Liviu Alexandru Brad (30 de ani) venea dinspre Bucureşti spre litoral şi, împreună cu trei prieteni s-a oprit la popasul „Flamingo" din localitatea Ştefan cel Mare, de lângă Cernavodă.

La doar câteva minute după ora 19.00, bărbatul şi-a lăsat cheile de la maşină şi portofelul pe masa din local şi a mers direct pe podul din localitate, de unde s-a aruncat, informează Adevărul de Seară Constanţa.

Tânărul a fost salvat chiar de Emanuel Octav Nicolescu (27 de ani), prietenul său, cunoscut şi el ca un consumator frecvent de droguri.

După ce şi-a scos prietenul din apele Canalului Dunăre-Marea Neagră, a sunat la 112 şi a cerut ajutorul autorităţilor. Bărbatul aflat în sevraj a avut nevoie de îngrijiri medicale, astfel că medicii l-au internat de urgenţă la Spitalul din Cernavodă.

Consumatorul de droguri a fost externat în această dimineaţă, la ora 10.30 din unitatea medicală din Cernavodă. Cei doi bărbaţi erau însoţiţi de Cristina Anamaria Tănase (21 de ani) şi Alexa Praveţ (23 de ani).

Poliţiştii din Cernavodă au demarat imediat o anchetă care a stabilit faptul că tinerii consumaseră droguri cu puţin înainte ca taximetristul să încerce să-şi pună capăt zilelor. „Asupra tinerilor au fost găsite mai multe seringi şi susbstanţe interzise, ridicate în vederea constinuării anchetei", a declarat comandantul Emilian Nicolae, şeful Poliţiei din Cernavodă.

Dosarul a fost preluat de anchetatorii din cadrul Brigăzii de Combatere a Crimei Organizate Constanţa, care vor stabili şi natura ce fel de substanţe au folosit tinerii pentru a se droga.

image
image
image
image
image
image
haine sifonate jpg
tanara batuta centrul vechi alerta jpg
ryanair avion jpg
Incendiu Valencia 22 februarie 2024 Foto AFP 2 jpeg
alimente nesanatoase shutterstock 2195235627 jpg
oameni strada shutterstock jpg
image png
castig loto pitesti jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net