Un român, prins pe Aeroportul Henri Coandă cu o sumă colosală de bani în bagajul de cală. De unde venea

Ultima actualizare:

Un român s-a întors acasă cu o avere, dar a rămas falit pe aeroport. El a încercat să introducă ilegal în țară o sumă mare de bani. Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului Poliției de Frontieră Aeroport Henri Coandă, împreună cu lucrători vamali, au descoperit banii în bagajul de cală al bărbatului. Ăntreaga sumă i-a fost confiscată, informează site-ul Poliției de Frontieră.

Sursă foto: Poliția de Frontieră
Sursă foto: Poliția de Frontieră

Bărbatul venea din Spania

Bagajul nu a tercut de controlul de securitate. În interior, polițiștii de frontieră au găsit într-o pungă de plastic suma de suma de 205.000 euro cu care persoana spera să ajungă acasă.

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului Poliției de Frontieră Aeroport Henri Coandă, împreună cu lucrători vamali, au descoperit în bagajul de cală al unui bărbat suma de 205.000 euro pe care persoana a încercat să o introducă ilegal în țară”, a transmis Poliția de Frontieră.

Românul în vârstă de 42 de ani a aterizat la Otopeni, venind de la Castellon, pe 1 martie, iar în jurul orei 14:00 a ajuns la Punctul de Trecere a Frontierei de pe aeroport.

Se fac cercetări pentru a se afla din ce surse provin banii 

„În data de 01.03.2024, în jurul orei 14.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Aeroportul Internațional Henri Coandă, s-a prezentat pentru a intra în ţară, din direcţia Castellon - Spania, un bărbat, cetăţean român, în vârstă de 42 de ani.

Poliţiştii de frontieră împreună cu lucrătorii vamali au efectuat un control amănunțit asupra bagajelor bărbatului. Astfel, în interiorul bagajului de cală au fost descoperite trei pungi ce conțineau bancnote de 500, 200 și 100 de euro, totalizând suma totală de 205.000 euro, se arată într-un comunicat al Poliției de Frontieră.

Deoarece nu a putut justifica suma de bani și existând suspiciuni că ar putea fi produsul unor activități infracționale, valuta a fost reținută în vederea continuării cercetărilor și luării măsurilor legale”, au transmis într-un comunicat polițiștii de frontieră.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
index webp
Cristian Popescu Piedone afișând tricoul cu mesajul „Și eu sunt interlop” png
image png
Interviu angajare job shutterstock 161909402 jpg
Mici pe gratar FOTO Shutterstock jpg
earthworm 686592 1280 jpg
belgium 6497401 1280 jpg
pestera Farcu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net