Unde sunt chiloţii? Secretul celei mai sexy apariţii

20 iunie 2014
article img
Lora a făcut senzaţie în această rochie sexy sub care părea că nu poartă lenjerie intimă

Vedetele de peste Ocean dar şi cele mioritice au apariţii care ne lasă fără suflare! Credeaţi că şi-au lăsat chiloţii acasă? Nici vorbă. Mai nou, vedetele poartă C-string, o bentiţă care le acoperă doar o mică parte din zona intimă.

article img

Dacă până acum eram nedumeriţi când o divă apărea într-o rochie cu prea multă piele la vedere, misterul a fost elucidat. Noii chiloţei botezaţi C-string fac ravagii pe plan internaţional şi sunt preferaţii vedetelor. Modelul a fost lansat în timpul Carnavalului de la Rio de Janeiro şi a devenit rapid ultima fiţă în materie de lenjerie sexy.

article img

Jennifer Lopez, Miley Cyrus, Paris Hilton, Eva Longoria sau Kendall Jenner sunt doar câteva dintre starurile care au testat noi chiloţei.

article img

Efectul a fost maxim, pentru că după apariţiile lor au curs râuri de cerneală în ziare. Nici vedetele noastre nu s-au dat în lături şi au făcut furori la evenimente după ce au îmbrăcat rochii supersexy şi ne-au făcut să credem că nu poartă lenjerie intimă.

Sexy şi nonconformistă, Lora a optat la un eveniment pentru o rochie care le-a tăiat tuturor respiraţia. Cântăreaţa a apelat cel mai probabil la celebrii chiloţei C-string ca să adâncească şi mai mult misterul asupra ţinutei. Bikinii C-string sunt de fapt o bentiţă care acoperă zonele intime şi crăpătura dintre fese. Datorită formei speciale, bikinii C-string nu cad cu una cu două şi se mulează perfect pe corp. Chiloţeii, care sunt confecţionaţi din dantelă, satin sau material sintetic, costă doar 20 de lei şi pot fi comandaţi de pe Internet.

Au apărut şi costume de baie C-string

article img

Vara asta va fi nebunie pe plajă! Mai ales, dacă domnişoarele vor opta pentru costumul de baie cu chiloţei C-string. În străinătate, au apărut deja primele domnişoare curajoase, spre deliciul bărbaţilor. Unde mai pui că poţi avea parte de un bronz perfect şi poţi spune adio urmelor albe lăsate de elasticul slipului de plajă.  Viitorul aparţine cu siguranţă acestui tip de lenjerie intimă întrucât oferă o mai mare libertate de mişcare şi e mult mai comodă decât cea cu elastic.