Velea, păzea! Foştii cumnaţi vin după tine

Ultima actualizare:

    Alex Velea şi fosta sa soţie, Ana
Alex Velea şi fosta sa soţie, Ana

Cumnaţii au ţinut la Alex Velea ca la ochii din cap, iar acum au mari şanse să se întâlnească în showbiz. Fraţii Anei, fosta sa soţie, sunt talentaţi şi activează şi ei în mediul artistic. Sarah, sora cea mare a mulatrei, apare în reclame şi în telenovele, iar unul dintre băieţi produce videoclipuri de succes.

Sunt trei fraţi, însă de celebritate la cote maxime s-a bucurat doar sora lor mai mică, Ana, după ce s-a căsătorit cu Alex Velea. Acum, după divorţul de celebrul solist, Ana şi fraţii ei sunt mai uniţi ca oricând.

Sarah (29 de ani), Ana (27 de ani), Michael Adrian (25 de ani) s-au născut în România, dar au plecat pe rând la tatăl vitreg în Africa de Sud, Botswana, când au început clasa I, şi s-au mai întors în ţară după terminarea liceului.

Adrian face videoclipuripentru diverşi artişti

simeon stalpnicul png

Chiar dacă Alex câştiga bine din cântări, Ana nu s-a lăsat la mâna lui, ci a urmat Medicina, fiind studentă în anul al patrulea. Adrian a terminat Arhitectura, iar Sarah abia acum vrea să se specializeze în Decoraţiuni interioare.

Solistul nici nu ştie ce cumnaţi talentaţi a pierdut! Ambii sunt pe picioarele lor.

Frumoasa Sarah este model şi a făcut mai multe reclame, cea mai recentă fiind pentru o băutură carbogazoasă, apoi a jucat în telenovela „Păcatele Evei", alături de Oana Zăvoranu, şi a apărut şi în nenumărate videoclipuri, cum ar fi cel al Loredanei Groza sau al lui Cezar Ouatu.

Sarah în telenovela “Păcatele Evei”

simeon stalpnicul png

De cinci ani se ocupă de decorarea unor mall-uri din Capitală.

Sarah e model, a jucat în reclame şi telenovele

simeon stalpnicul png

Adrian, fratele lor, câştigă bani frumoşi făcând videoclipuri pentru diverşi artişti, ultimul fiind cel al cântăreţei Lora intitulat „Dragă".

Se pot considera o familie mare, întrucât Ana, Sarah şi Adrian mai au doi fraţi din partea tatălui vitreg: Cristian (14 ani) şi Sebastian (16 ani). Cel din urmă învaţă la Liceul de Arte Plastice „Nicolae Tonitza", iar visul lui este să devină un profesionist în domeniul artistic.

Ana mai are doi fraţi din partea tatălui vitreg, pe Cristian şi Sebastian

simeon stalpnicul png

Căsnicia lor a durat doar trei ani

Povestea de dragoste dintre Ana Mircea şi Alex Velea a început în metrou, în anul 2008. De-atunci au rămas împreună, iar doi ani mai târziu, pe 18 iulie 2010 cei doi s-au căsătorit. Deşi căsnicia lor părea una perfectă, anul trecut a început sa scârţâie. Solistul s-a combinat cu Antonia, iar în ianuarie anul acesta, a divorţat de frumoasa lui soţie.

Cât l-a schimbat celebritatea pe Alex Velea!

FOTO Fosta cumnată a lui Alex Velea vorbeşte despre divorţul Anei de cântăreţ

EXCLUSIV FOTO Alex Velea, petrecere privată cu Antonia de ziua lui

image
image
image
image
image
image
calendar ortodox 2021 25 februarie sfantul tarasie png
liudmila navalnaia tw5 jpg
car dashboard 2667434 1280 jpg
gloves 4888840 1280 jpg
dubai jpg
pensionari jpg
Gala Premiilor Gopo jpg
trei crime bordel viena jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net