Vezi ce se poartă în materie de machiaj în noaptea de Revelion! FOTO

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Adrian Pescariu, unul dintre cei mai buni make-up artişti din ţară, ne învaţă cum să ne machiem în seara de Revelion şi care sunt tendinţele anului care vine.

Stilistul spune că în 2011 se poartă machiajul natural.

"Se poartă femeia naturală, fără mult machiaj. Pentru o mică demostraţie am ales câteva modele de femei diferite dar care poartă acelaşi stil de machiajStilul natural, uşor retro, este machiajul meu preferat. Cu o bază aplicată perfect şi un strop de mascara, e mai mult decât suficient pentru un machiaj fresh", spune Adrian.

"Multe femei greşesc atunci când aplică baza machiajului, aleg un fond de ten mult prea închis pentru nuanţa tenului pe care o au. Asta se întâmplă atunci când nu ştim să ne machiam corect", explică stilistul.

simeon stalpnicul png

"Este bine să ne limităm şi să nu lucrăm pe nuanţe stridente ce este puţin sigur va ieşi perfect de fiecare dată!

Pentru că îşi doreşte ca româncele să se machieze corect, Adrian Pescariu va susţine din ianuarie un curs de machiaj, timp de o lună.

"Am să ţin nişte cursuri seminar pentru doamnele şi domnişoarele ce-şi doresc să înveţe o mică parte din arta machiajului. În aproximativ 6 şedinţe pot învăţa 3 tipuri de machiaj: cel de zi, de seară şi unul special".

Dar asta nu e tot! Make-up artistul intenţionează să scoată o revistă dedicată sută la sută machiajului.

"Va fi o revistă manual pentru machiaj cu toţi paşii fotografiaţi step by step astfel sigur machiajul dumneavoastră se va apropia de perfecţiune".

Vedetele şi culorile. Iată sfaturile lui Adrian Pescariu

Machiajul Elenei Băsescu combină elemente din machiajul de zi şi cel de seară. Este potrivit unei petreceri selecte, însă dacă doriţi îl puteţi colora puţin cu un strop de gloss portocaliu.

simeon stalpnicul png

Ramona Gabor are un chip de înger, iar acest machiaj s-ar potrivi perfect domnişoarelor care nu au împlinit încă 19 ani.

Valentina Pelinel are un machiaj în ton cu coafura. Se potrivesc de minune pentru o cină romantică,  aşadar cine petrece la un hotel sau un restaurant acest look este cel mai potrivit.

simeon stalpnicul png

Bianca Drăguşanu - pentru domnişoarele cu chip angelic! Acest machiaj este absolut perfect, dă un aer fresh, iar genele false dau contur ochilor!

simeon stalpnicul png

Nicoleta Luciu - dacă vă doriţi o seară incendiară la club puteţi opta pentru un machiaj arăbesc. Ochii dumneavoastră vor fi în centrul atenţiei toată seara!

simeon stalpnicul png

Andreea Bănică are un machiaj potrivit oricărui loc în care alegeţi să petreceţi Revelionul, însă combinaţi acest machiaj cu nişte bucle.

simeon stalpnicul png

Andra este o fată frumoasă zilnic. Este un exemplu potrivit oricând! Recomand un ruj în nuanţe de roşu pentru un aer mai sexy.

simeon stalpnicul png

Pentru mai multe detalii legate despre Adrian Pescariu găsiţi pe www.adrianpescariu.com.

image
image
image
image
image
image
ambulanta jpg
padure pixabay jpg
rsz transilvania   shutterstock 1694418106 jpg
restaurant jpg
masa de paste shutterstock jpg
1 mai comunism historia ra jpg
cal pitic coada uriasa sweetie cartea recordurilor jpg
ankur jain erika hammond nunta egipt instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net