Victor Yila: «Nu a fost uşor să-mi conving soţia să mă ia de bărbat»

Ultima actualizare:

    Victor Yila a fost acceptat cu greu de tatăl soţiei lui
Victor Yila a fost acceptat cu greu de tatăl soţiei lui

Congolezul Victor Yila, ce s-a însurat în urmă cu patru ani cu o moldoveancă, recunoaşte că a avut multe prejudecăţi de învins până când soţia lui a acceptat cererea în căsătorie.

Victor a avut o "căsătorie de probă", aşa cum numeşte el perioada dinainte de nuntă, de trei ani. Într-un final, aceasta s-a convins că iubiutul ei merită să-i devină soţ, iar la nunta mult visată i-au avut drept părinţi spirituali pe Silviu Prigoană şi pe Adriana Bahmuţeanu.

Cum era de aşteptat, Victor a fost foarte intrigat de obiceiurile de cununie ale românior, dar mai ales de încercarea soţiei lui de a-l călca pe picior în faţa altarului.

Conform unei tradiţii româneşti, mireasa trebuie să-l calce pe mire pe picior în faţa altarului, acesta fiind un semn că el va rămâne "sub papucul femeii" pe toată perioada căsniciei. "Nu înţelegeam de ce vrea să mă calce. Apoi am aflat că o făcea ca să domine toată casa", a spus Victor amuzat.

"Lupta mare", spune el, a fost dusă însă cu viitorul ei socru, care nu vroia cu niciun chip să-l accepte în familia lui.

"Lupta mare a fost cu tata-socru. Soacra mea m-a acceptat, socrul meu recunoaşte şi astăzi că nu m-a vrut. Cu greu m-a acceptat. Până la urmă s-a convins că sunt un băiat de nădejde. Acum este în stare să facă orice dacă cineva se ia de mine", a mai declarat congolezul pentru emisiunea Acces Direct.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Regina Camilla Foto profimedia (5) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
pompieri smurd jpg
obiect valoros jpg
femeie trista jpg
Targ de Craciun Craiova 2023   027 jpg
meghan markle rochie rosie lachildrendshospital gettyimages jpg
hannah rose papusi jpg
imelda marcos jpg
vreme ploi jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net