VIDEO Arca lui Noe a fost recreată, în mărime naturală, de un olandez

simeon stalpnicul png

Olandezul Johan Huibers a visat c─â ┼úara sa va fi ├«nghi┼úit─â de ape, a┼ča c─â i-a vebit ideea s─â reconstruiasc─â Arca lui Noe.

După un vis teribil în care Olanda era înghiţită de ape, Johan Huibers s-a hotărât că vrea să construiască o Arcă a lui Noe, potrivit NBC News.

S-a apucat de lucru acum 3 ani de zile iar ├«n acest moment se m├óndre┼čte c─â arca sa, de┼či, probabil, n-ar face fa┼ú─â unui potop, a devenit obiectiv turistic.

Olandezul a urmat ├«ntocmai preciz─ârile din Biblie ├«n ceea ce prive┼čte dimensiunile arcei, realizand astfel un vas cu lungimea de 300 de co┼úi, l─â┼úimea de 50 de co┼úi, iar ├«n─âl┼úimea de 30 de co┼úi, unde un cot ├«nseamn─â 0,5 metri. Ca esen┼ú─â de lemn a ales cedru ┼či pin.

simeon stalpnicul png

Arca a fost echipat─â cu animale din plastic, la dimensiuni reale, cum ar fi girafe, zebre, elefan┼úi, lei, crocodili ┼či bizoni.

Johan Huibers a declarat c─â sper─â ca arca sa s─â devin─â muzeu mobil ┼či s─â ├«ncurajeze oamenii s─â citeasc─â Biblia. De asemenea, viseaz─â s─â ajung─â cu vasul s─âu pe r├óul Tamisa, la Jocurile Olimpice din 2012.

VIDEO

cub schimb─âri televiziuni png
Lia Bugnar
cub cheating wife png
hororoscop jpg
image png
6 front spital jpg
image png
David Popovici aur la Europene jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
image png
image png
cub cheating wife png
image png
vaccin
calendar ortodox 2021 16 august sfintii martiri brancoveni elena murariu jpeg