VIDEO Cântăreaţă de la noi, condamnată la închisoare pentru trafic de droguri

image
Miru (foto: Opiniatimisoarei.ro)

O fostă concurentă de la "Vocea României" a fost condamnată pentru trafic de droguri la doi ani de închisoare şi doi de supraveghere , dar şi la 120 de zile de muncă neremunerată în folosul comunităţii.

Ana Miruna Ionescu, cunoscută drept Miru, a fost reţinută în martie, alături de alte patru persoane, de ofiţerii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Piteşti, conform Curierul Zilei.

După o perioadă de arest preventiv, tânăra de 22 de ani a fost eliberată, iar instanţa a dispus arest la domiciul. Vineri, Tribunalul Argeş a judecat dosarul în regim de urgenţă, după ce inculpaţii şi-au recunoscut vinovăţia. Ana şi ceilalţi patru au fost condamnaţi la pedepse cu suspendare.

Decizia nu este definitvă, ci cu drept de apel în zece zile de la comunicare. Inculpaţii au obligaţia de a se prezenta periodic la Tribunalul Argeş, care îi va monitoriza pe toată perioada de supraveghere.

Ofiţerii BCCO au stabilit în martie că solista împreună cu pri­e­tenii ei Diana Georgescu şi Ro­bert Daniel Arifanof erau dis­tri­bu­i­tori de cannabis pentru consu­ma­torii din judeţ, drogurile fiind cum­părate de la bucureştenii Ma­rius Vlad Oprea şi Tudor Şetran.

Toţi cei cinci traficanţi erau stu­denţi şi proveneau din familii res­pectabile.

cub theo rose png
claudia patrascanu copii png
ingrijorare
cub mircea bravo png
Kate Middleton (3) jpg
https   www prosport ro wp content uploads 2022 03 Transformare socanta a pilotului Daniel Onoriu cum a ajuns sa arate dupa 55 de zile de coma si cu un stomac cat un pix FOTO webp
Kate Middleton
8 kanye west shutterstock 477795043 jpg jpeg
politisti germani polizei pixabay
bratara agresor foto news.ro
image
image
image
image
8 salariu marian godina 5 jpg jpeg
calendar ortodox 2021 07 octombrie serghie si vah jpeg
Kate Middleton
pxclimateaction 4168906 1920 jpg
elena udrea adrian alexandrov jpeg
police gb15dc8736 1920 jpg