VIDEO Cea mai grasă femeie din România a fost înmormântată cu macaraua!

Ultima actualizare:

    Femeia avea 46 de ani şi a pierdut lupta cu cele 380 de kilogrameFoto: captură Youtube
Femeia avea 46 de ani şi a pierdut lupta cu cele 380 de kilogrameFoto: captură Youtube

Ecaterina Moldovan, din Cavnic, judeţul Maramureş, care cântărea nu mai puţin de 380 de kilograme, a fost înmormântată acum câteva zile cu macaraua. Aceasta era cea mai grasă femeie din România şi a pierdut lupta cu kilogramele la vârsta de 46 de ani.

Ecaterina Moldovan a fost cea mai grasă femeie din România. Ea a murit în urmă cu doar câteva zile, potrivit Vocea Transilvaniei. Femeia avea 46 de ani şi locuia în Cavnic, Maramureş. În urma unei operaţii de fiere, viaţa ei s-a schimbat complet. În 6 ani a ajuns să cântârească nu mai puţin de 380 de kilograme. Din cauza greutăţii, în ultima perioadă femeie a ajuns acum să stea ţintuită la pat şi să depindă în totalitate de cei din jurul ei, care o ajutau mereu să se ridice din pat, deşi era nevoie de un efort extraordinar. La un moment dat, femeia a ajuns şi pe mâna medicilor, dar nimeni nu şi-a asumat riscul de a o opera având această greutate. Ar fi trebuit să slăbească foarte mult pentru ca să poată fi operată.

În prezent, pentru a o înmormânta, familia a trebuit să depună eforturi supraomeneşti. Ultimul drum s-a dovedit a fi cel mai greu pentru Ecaterina Moldovan. Sicriul în care a fost înhumată a fost făcut pe comandă specială tocmai la Satu Mare şi a a avut o dimensiune impresionantă, nu mai puţin de 1,5 metri în înălţime. În plus, pentru a o duce la groapă a fost nevoie de o maşină de mare tonaj, iar pentru a o pune în groapă s-a folosit o macara.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
gratii 1 jpeg
Sebastian Olariu si tatal lui FOTO Antena 3 Facebook jpg
istanbul pexels jpg
urangutan pixabay jpg
harta razboi ucraina steag drapel rusia europa shutterstock 2114384846 jpg
Nervos
ambulanta jpg
loc de munca, 700 de lei pe zi, freepik jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net