VIDEO EXCLUSIV Amănunte neştiute despre relaţia lui Gheorghe Gheorghiu cu o bombă sexy: «Pentru mine, este îngerul negru»

1 aprilie 2014
image
Gheorghe Gheorghiu şi Mariana Calfa, în zilele când se iubeau cu patimă.

S-au iubit intens şi s-au despărţit după o relaţie înflăcărată. Gheorghe Gheorghiu şi Mariana Calfa au format un cuplu frumos, timp de patru ani, însă relaţia lor s-a terminat brusc. Artistul a aflat la vremea respectivă din ziarul Click! că tânăra i-a dat papucii.

Pictoriţa a povestit la emisiunea Click!, difuzată în fiecare zi de luni până vineri, de la ora 22.30, la Prima Tv,  motivele pentru care a pus punct relaţiei cu îndrăgitul interpret de muzică uşoară, Gheorghe Gheorghiu.

"Nepotrivire de caracter", a punctat pictoriţa. Mariana Calfa a explicat că deşi la început s-a bucurat de o adevărată poveste de dragoste, după numai un an şi jumătate lucrurile au început să se schimbe. 

"Am lungit-o patru ani. A fost de fapt un an şi jumătate de iubire. El a început să fie rău, egoist, majoritatea bărbaţilor sunt aşa, dar unii chiar exagerează. Era foarte gelos. Îmi spunea să nu mai pictez, să-mi ud florile. Avea mentalitatea aceea învechită.

El pleca prin America, iar eu nu puteam să ies nici măcar cu fetele la club.  Era gelos şi pe motan. Îmi reproşa că toată ziua mângăi motanul. Eu am crezut că pot să-l schimb, dar când am văzut că mă lupt cu morile de vânt, am renunţat.

El a făcut multe glume proaste. A adormit la volan, veneam de la Roman, de la un Revelion, de la prietenii lui şi am fost pe punctul de a face un accident. Când am ajuns acasă, deşi a văzut că eu eram foarte speriată, a spus în glumă că doar eu muream, pentru că stăteam în dreapta.

Nu am de gând să stau cu el faţă în faţă şi să-i mai vorbesc vreodată. Pentru mine, el este omul rău, îngerul negru.

Au fost şi momente romantice, dar au fost mai multe rele decât bune. Când ne-am cunoscut, eu mâncam clătite. De atunci nu am mai mâncat şi tot de când ne-am despărţit nu am mai fost nici la mare, nici măcar un minut. Mi-a compus o piesă, dar i-am spus să nu o cânte, pentru că nu-mi place.

Eu am stat mai mult la el, aveam mai multă intimitate. Când a vrut să se mute la mine, la castel,  relaţia începuse să scârţâie.

El a aflat din presă că nu mai suntem împreună. S-a suparat şi de aceea a şi spus că nu am avut o relaţie. Ca să se răzbune a zis că nu am fost iubiţi, a vrut să mă umilească, dar nu are cum", a adăugat Mariana Cafta.

Dezamăgită, tânăra a continuat să picteze şi după despărţire . "În depresie nu am fost niciodată, am fost într-o stare de anxietate când au decedat tatal şi sora mea, dar şi Mădălina Manole. Atrunci, am cunoscut pe cineva pe Facebook si vorbeam zilnic. M-am adunat şi mi-am revenit.  Lui Ghoerghe Gheorghiu i-am făcut un portret, am pictat nişte pisicuţe, pentru ca şi lui îi plac animalele", a mai spus ea.

Pictoriţa îşi vinde operele cu bani frumoşi. Ea a adus în studio o pictură abstractă, care valorează 30.000 de euro.

simeon stalpnicul png

Citeşte şi:

VIDEO EXCLUSIV Fosta iubită a lui Gheorghe Gheorghiu vrea să se căsătorească: «Am patru contracte pregătite»

banica vicoveanca jpeg
Screenshot 2022 05 27 211225 png
irina fodor asia express jpg
cris ciobanasu vlad gherman png
Charles 1 INQUAM Photos Octav Ganea jpeg
9 brad pitt si jennifer aniston 1 jpg jpeg
3 helen mirren jpg jpeg
cub nicoleta luciu png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
FotoJet (2) jpg
kate middleton si printul william foto profimedia 11 jpeg
Catedrala Mântuirii Neamului   București (Ianuarie 2022) jpg
calendar ortodox 2021 28 mai sfantul ierarh nichita marturisitorul episcopul calcedonului png
BeFunky collage (7) jpg
spital ploiesti png