VIDEO EXCLUSIV O vedetă de la noi, la un pas de moarte! Problemele cardiace nu-i dau pace!

image
Vedeta cu infarct

Un celebru designer din România s-a aflat la graniţa dintre viaţă şi moarte! Sonia Trifan acuză mari probleme la inimă şi a intrat în atenţia medicilor specialişti.

Sofia Trifan are 37 de ani şi se ştie cu probleme cardiace din copilărie. La începutul acestui an, designerul a descoperit după o vizită la medic că boala de care suferă este destul de seriosă. Tânăra creatoare de modă a aflat întâmplător că afecţiunea ar putea să-i pună în pericol viaţa. În luna noimebrie a anului trecut, s-a hotărât să adopte doi câini comunitari. Vizita la adăpostul de unde trebuia să ia acasă patrupedele a afectat-o peste măsură. Emoţia pe care a trăit-o când a văzut în ce condiţii sunt ţinuţi câinii, asociată cu problemele din copilărie, i-a pus capac.  

simeon stalpnicul png

În ultima vreme ea s-a distanţat de prietenele ei cu care ieşea în club şi se pare că nici relaţia sentimentală nu ar merge prea bine. Deşi este cuplată cu un om de afaceri, creatoarea de modă amână de câţiva ani nunta. În iunie ar fi trebui să ajungă în faţa altarului, dar se pare că evenimentul nu a rămas bătut în cuie nici de această dată. 

simeon stalpnicul png

La începutul carierei sale în modă, Sonia Trifan făcea haine din perdele şi draperii, dar acum este un designer apreciat printre cele care vor să arate bine în lumea strălucitoare a showbizului.

Unul dintre admiratorii designerului a fost Cristi Borcea, pe vremea când acesta era căsătorit cu Mihaela. Fostul acţionar de la Dinamo ii trimitea săptămânal flori şi bijuterii, însă tânăra susţine că nu i-a răspuns niciodată avansurilor. 

VIDEO

3 alina ceusan 2 jpg
Călin Hagima şi Roxana Nemeş sunt foarte fericiţi împreună jpeg
6 victor ponta si daciana sarbu avere jpg jpeg
anca serea fiica jpg
Cabral si Adela Popescu   Sunt celebru, scoate ma de aici (2) jpg
Olivia Newton John și John Travolta, apropiați și în 1978, când abia apăruse filmul ”Grease” jpeg
vlăduța lupău png
293172253 1378552842655773 4982117340242158991 n jpg
image
image
image
image
gabriela firea nicusor dan jpeg
tragedie cobadin jpg
donald trump jpeg
image png
China Taiwan şi SUA adversari FOTO SHUTTERSTOCK
foto1 profimedia 0335766210 jpeg