VIDEO EXCLUSIV Prigoană: «Am cheltuit 3 milioane € pe vacanţele cu Adriana»


    Silviu Prigoană
Silviu Prigoană

Scandalul pare să nu se sfârşească niciodată în familia Prigoană! Silviu Prigoană (50 de ani) şi soţia sa, Adriana Bahmuţeanu (40 de ani), vorbesc tot mai „agitat” despre ceea ce pare a fi al patrulea divorţ! Omul de afaceri a vorbit, într-un interviu acordat emisiunii “Click!”, de la Prima TV, despre mariajul său.

Calm, dar hotărât, Silviu Prigoană a spus că nu-l sperie gândul divorţului, mai ales că ar fi la a patra experienţă de acest gen. În plus, omul de afaceri a declarat, pentru emisiunea "Click!", că nu înţelege de ce Bahmu susţine sus şi tare că e nefericită. Iată ce a spus Silviu Prigoană despre cele mai controversate aspecte din căsnicia sa.

După ce au stat despărţiţi nouă luni, anul trecut de Paște, cei doi se împăcaseră și au petrecut în famile

simeon stalpnicul png

Despre căsnicie şi divorţ

Am avut 4 căsătorii şi 3 divorţuri. Ştiu oameni din România care au făcut la fel. Un bărbat a sunat în direct la o emisiune tv şi a spus că a fost căsătorit şi a divorţat de 7 ori. Nu mi se pare normal ca soţia mea să plece de acasă şi ca după 60 de zile să nu bag divorţ dacă suntem despărţiţi în fapt.

Cred că Adriana va merge şi va băga divorţ. În timpul căsătoriei, eu nu am dobândit nimic, iar Adriana a dobândit, dar le-a trecut pe alte nume. Banii pentru bunurile astea erau de la mine. E vorba despre o maşină şi o jumătate de casă. Din căsnicie, Adriana s-a ales în primul rând cu doi copii frumoşi.

Despre cheltuieli şi vacanţe

În 12 ani, am cheltuit 2-3 milioane de euro pe vacanţe. Adriana are 5.000 de euro net de la Antena Stars, are un atelier, plus că mai are şi alte afaceri de care nu ştiu. Cu toate astea, de când s-a întors, i-am dat 50.000 de euro. Pentru cheltuieli, pentru facturi, pentru operaţia mamei. Copiii sunt întreţinuţi exclusiv de mine. Mă deranjează când ţipă ca din gură de şarpe că vrea nu ştiu ce bani, când ea are veniturile astea. În cazul în care Adriana va pleca de acasă din nou, instanţa va hotărî unde vor rămâne copiii. Eu vreau ca instanţa să hotărască în cunoştinţă de cauză. Până acum, Adriana a fugit de trei ori de acasă şi a stat ascunsă.

Despre ziua ei

În decembrie, i-am dat în scris că o las să meargă la orice emisiune, de la orice televiziune, dar să nu vorbească despre mine. Asta până de ziua ei, când a ieşit plângând cu nişte lacrimi grozave că ea e nefericită. Atunci i-am cumpărat 250 de lalele, pe care i le-am pus în cameră. La prânz i-am dat un coş cu trandafiri. Copiii au venit şi i-au spus: „Te iubesc, mami". Totul a fost bine până când a ieşit şi a-nceput să plângă că e nefericită. Nu înţeleg de ce Adriana e nefericită.

Bahmuţeanca, toată ziua pe la atelierul de croitorie

Adriana merge des la atelierul de croitorie

simeon stalpnicul png

Adriana Bahmuţeanu (40 de ani) se cufundă în muncă pentru a uita de griji şi supărări. În ciuda tensiunilor pe plan sentimental, prezentatoarea nu-şi neglijează afacerea demarată la începutul anului trecut şi petrece tot mai mult timp la atelierul ei de croitorie. Fotoreporterii Click! au surprins-o recent la sediul afacerii sale, unde bruneta a petrecut câteva ore bune.

Interviul a fost prezentat integral în emisiunea “Click!”

simeon stalpnicul png
cub mama theo rose carmen harra png
zodii care sunt vampiri energetici jpg
FotoJet (4) jpg
fiii lui adrian nastase jpg
legatura dintre oana lis si catalin maruta jpg
tanara dezbracata in pat jpg
andrei duban apare in serialul wednesday jpg
Televizor Netflix filme telecomanda FOTO Shutterstock
Antrenor grupa B Iran   Carlos Queiroz jpg
emilia dorobantu ofiter de Muzici Militare fOTO Faceb E D  jpg
image
image
image
image
fasole ziua nationala jpeg
Google Doodle 1 Decembrie 2022
Alexis Waldrone si Petunia jpg
fiii lui adrian nastase jpg
alerta meteo
mesajele vedetelor de 1 Decembrie jpg