VIDEO: Mariana Moculescu şi Cristi Marin, de la declaraţii de dragoste la acuzaţii de necrofilie

Ultima actualizare:
Mariana Moculescu - harta sex oral
Mariana Moculescu - harta sex oral

A început ca o poveste de dragoste, dar s-a transformat destul de brusc într-un război murder, cu acuzaţii incredibile de ambele părţi. Mariana Moculescu şi Cristi Marin s-au iubit vreme de doi ani, până la începutul acestei veri.

Cei doi păreau că şi-au găsit liniştea şi formau un cuplu ciudat, dar aparent solid. Cristi a susţinut-o pe Mariana în scandalul sexual în care a fost implicată în primăvară, când au apărut în presă imagini cu ea făcând sex oral unui om de afaceri din Botoşani.

simeon stalpnicul png

Mai mult, pentru a dovedi cât o iubeşte, bărbatul de 32 de ani a cerut-o în căsătorie atunci la "Un Show Pacatos". Şi totul s-a terminat!

La puţin timp după aceea, Cristi şi Mariana s-au despărţit cu scandal şi cu intervenţia poliţiei.

Geloasă, Mariana l-a acuzat pe Cristi că ar umbla cu alte femei din cartier şi că „e golan". Cristi s-a apărat susţinând că de doi ani de când e cu ea nu s-a uitat la nimeni altcineva.

Atacul au continuat: Mariana Moculescu a mai spus că a fost bătută şi sechestrată în apartamentul lui Cristi Marin, motiv pentru care a decis să îşi ia lucrurile şi să se mute.

Şi-au dat palme şi picioare în club

Cei doi au sărit la bătaie într-un club, la mijlocul lunii iunie. Venită să se distreze împreună cu fetele, bruneta a pus ochii pe un animator care se unduia lasciv prin faţa ei. Turbat de gelozie, Cristi Marin s-a repezit la dansator ameninţându-l cu pumnul.

Atât i-a trebuit Marianei, care a luat foc şi i-a aplicat fostului logodnic patru palme sănătoase.

"Cine eşti tu, mă, oligofrenule? Te crezi vedetă pe spatele meu? Boule!", l-a apostrofat nervoasă Mariana pe Cristi.

Sex în locuri publice şi alte perversiuni

Cu fiecare săptămână, conflictul s-a intensificat. Dacă, iniţial, Cristi i-a luat apărarea Marianei în scandalul sexual, până la urmă a ajuns să povestească diferite episoade erotice, petrecute în locuri publice alături de aceasta.

Se pare că bruneta ar fi mare amatoare de nopţi fierbinţi, indiferent de loc, sau cel puţin aşa susţine Cristi Marin, fostul său iubit.

„Mariana face cel mai tare sex oral, chiar şi în locuri publice. Mi-a făcut sex oral în Parcul Titan, pe o bancă, lângă lac. Sexul oral a ţinut relaţia noastră atâta vreme, altfel nu cred că stăteam prea mult cu ea", a declarat bărbatul, în exclusivitate pentru Click!

El visa la sex oral, ea voia să-l băge la puşcărie

La aproape o lună de la despărţirea de Cristi Marin, Mariana Moculescu a continuat să-l arate cu degetul prin toate emisiunile.

"Îmi trimite SMS-uri. Cred că în fiecare zi îmi dă câte 20 şi îmi spune că mă urăşte, că vrea să mă vadă moartă", a povestit Mariana la un moment dat la "Un Show păcătos". Ea a adăugat că într-o seară a aşteptat-o în faţa blocului şi a alergat-o pe scări până în faţa apartamentului. "Vreau ca poliţiştii să ia măsuri. O să fac şi plângere penală", a mai tunat Moculeasca prin telefon, la sfârşitul lunii iunie.

Pe altă parte, Cristi i-a trimis SMS prezentatorului emisiunii, Dan Capatos, în direct, negând orice afirmaţie a fostei sale prietene.

AUDIO: Cum şi-a şantajat Mariana Moculescu fostul iubit

Acuzaţii de bisexualitate, urofilie şi necrofilie

Scandalul Moculescu-Marin a fost deliciul tabloidelor şi al emisiunilor mondene, care nu s-au ferit să relateze pe larg fiecare episod, mutând microfonul dintr-o parte în alta.

În primă fază, fosta soţie a lui Horia Moculescu l-a acuzat pe Cristi că e bisexual şi că nu ar refuza niciodată o partidă de sex anal, pentru ca fostul iubit să pareze cu dezvăluiri despre înclinaţiile urofile ale Marianei. Cu alte cuvinte, ex-logodnicul a explicat că Marianei îi face plăcere ca partenerul sexual să urineze pe ea.

Replica nu a întârziat mai mult de 24 de ore, dar a reuşit să vină cu ceva nou. "Are perversiuni cu cadavrele de la morgă", a spus ea. Citeşte aici amănunte.

Conflictul din Mariana Moculescu şi Cristi Marin este departe de a fi încheiat. Prin urmare, ne putem întreba ce urmează: acuzaţii de sex cu extratereştri ori, mai rău, cu Moş Crăciun?!

Mai citeşte:

Moculeasca: «A trebuit să fac sex oral pe 500 $!»

VIDEO Mariana Moculescu a refuzat propunerea de a se prostitua. Ar fi primit 1.000 euro pentru o partidă!


    Mariana Moculescu - harta sex oral
Mariana Moculescu - harta sex oral

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
soare plaja pixabay jpg
schelete craniu freepik jpg
oua vopsite de paste jpeg
familie targu jiu1 jpg
aron pumnul colaj captura video jpg
sarpe thailanda jpg
familie copil cuplu depositphotos1 jpg
constanta pexels jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net