VIDEO Rita, cu chiloții la vedere la prezentarea de modă!


    Rita Muresan
Rita Muresan

Rita Mureșan a purtat la lansarea colecției sale o vestimentație de culoare albă, transparentă, prin care se distingea cu ușurință lenjeria intimă.

Rita Mureșan a atras atenția cu rochia transparent, albă, pe care a îmbrăcat-o în această seară la lansarea colecției sale, care s-a desfășurat pe terasa din incinta unui mall. Designerul arată de senzație, însă un amănunt i-a scăpat din vedere: faptul că lenjeria intimă se observa foarte ușor prin rochie.

simeon stalpnicul png

"Am dorit să transmit un mesaj spiritual prin această colecţie. Nu trebuie să ajungem să venerăm îngerii, pentru că ei sunt numai mesageri ai lui Dumnezeu. Eu am fost întotdeauna apropiată de Dumnezeu, întotdeauna într-un ritm religios: prin posturi, etc... Numai că atunci când mi s-au întâmplat anumite lucruri, am început să îmi pun întrebări, să caut şi am început să mă luminez. Să nu credeţi că totul este zen în viaţa mea. Acum 2 zile am avut un şoc, când am auzit că a fost emis de cod galben de ploi şi vijelii. Dar, astăzi, le mulţumesc ajutoarelor mele divine, care au făcut ca vremea asta divină să ţină cu mine", a declarat Rita mureșan pentru emisiunea Click! de la Prima.

simeon stalpnicul png

Foto: Roberto Sălceanu

8 boca arsenie  jpeg
Mihaela Borcea 9 jpg
FotoJet jpg
eticheta alimente jpg
Irene Cara FOTO Profimedia jpg
transylvania 3902156 1920 jpg
somn shutterstock 398208937 jpg
beneficiile colagenului pentru piele jpg
andreea tonciu 43 jpg
cristiano ronaldo campionatul mondial 2022 jpg
image
image
image
image
transylvania 3902156 1920 jpg
8 boca arsenie  jpeg
calendar ortodox 2021 27 noiembrie sfantul mare mucenic iacob persul jpeg
FotoJet (3) jpg
dog 1168663 1920 jpg
business 816491 1920 jpg