Viorel Lis ştie cum o să moară! Ce spune fostul edil despre sfârşitul lui

Viorel Lis a mărturisit că deşi analizele nu i-au ieşit bine deloc şi că starea sănătăţii sale este ţinută sub control cu tratament medicamentos. Lis a spus că Oana este cea care se ocupă de costurile medicamentelor şi că el se bucură de faptul că poate să meargă şi să vorbească. Se pare că fostul politician cheltuie aproximativ 1.500 de lei în fiecare lună doar pe pastile.

"Sunt sub tratament, analizele nu mi-au ieşit bune, RMN-ul a ieşit aiurea, iau vreo 12 doctorii dimineaţa, la prânz şi seara. Costă destul de mult, Oana se ocupă de asta. Mă simt bine, măcar pot să merg, să vorbesc. Eu am probleme la cap, nu la picioare! Câteodată mă ia aşa un tremurat ca un cutremur, dar cu doctoriile astea mă simt mai bine", a declarat Viorel Lis pentru ziarulring

Fostul edil a negat faptul că ar fi deprimat şi a spus că este mai mereu pus pe glume şi că el crede că va muri râzând. Viorel Lis a recunoscut că-şi doreşte foarte tare să trăiască şi să se bucure de soţia lui.

"Nu sunt deprimat. Din contră, îmi trăiesc viaţa, mereu sunt pus pe glume, râd şi cred că o să mor râzând. Eu vreau să trăiesc... Cât trăiesc, trăiesc! Am nevastă tânără, mă distrez, mă plimb. Mă uit la TV, merg şi la păcănele, pun la pariuri. Nu bag bani mulţi! Nu joc pentru câştig, joc să mai uit de minunile astea de probleme, să treacă timpul", a precizat bărbatul.

Lis a recunoscut că soţia lui a clacat şi că este deprimată, precizând că aceasta este supărată înainte de toate pe el.

"Oana e deprimată! Are mai multe... În primul rând e supărată pentru mine, apoi trebuie să îşi facă şi ea analizele şi mai e supărată şi din cauza familiei ei... Dar ea aşa a fost mereu, mai slabă de înger, mai fricoasă! Mereu i-a fost frică de avion, de uşi, are frică de tot! La mall niciodată nu intră pe uşile automate, le preferă pe cele laterale...", a mai spus, zâmbind, Viorel Lis.

FOTO Oana Lis, mărturie sfâşietoare despre Viorel: «M-a chemat să mă vadă înainte să moară»

Oana Lis, la capătul puterilor. Starea lui Viorel, din ce în ce mai gravă. Ce regrete are blonda

Oana Lis: «Viorel preferă să moară fericit decât să nu mai facă sex»

cub visarion alexa png
weddingfeast 2841610 1920 jpg
Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan
Timisoara Fashion Week (7) Adelina Pestritu jpg
cub anamaria prodan bebeto png
reghecampf si anamaria prodan
Charles si regina Elisabeta a II-a
cub Roxana Vasniuc png
10  m1 abrams jpg jpeg
Meloni, Berlusconi și Salvini FOTO EPA-EFE
image
image
image
image
Ceapa 1 jpg
Delia Lugojan, Robert şi Matei jpg
Mariana Mamonova   pe front jpg
calendar ortodox 2021 28 septembrie sfantul cuvios hariton marturisitorul png
whatsapp 1212017 1920 jpg
FotoJet jpg