Vrea să facă altă echipă la Craiova!

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Victor Piţurcă i-a transmis încă o dată, la sport.ro, lui Adrian Mititelu că nu are de gând să renunţe atât de uşor la drepturile sale.

"Cu suporterii s-ar putea să continui, într-o formă sau alta, în viitorul apropiat, dar nu şi cu Adrian Mititelu. Universitatea Craiova este un capitol închis în acest moment.Această suspendare va dispărea la începutul săptămânii viitoare, pentru că este ilegală. Pentru mine, tot ce a făcut Mititelu înseamnă demitere unilaterală. Înţeleg că deja se va angaja un alt antrenor. Poate că eu am fost umilit în aceste zile, dar în mod cert Adrian Mititelu va fi nevoit să plătească pentru asta", a dezvăluit Piţurcă, care susţine că ar fi dispus chiar să renunţe la banii pe care i-a investit în echipă: "Am fost folosit, mi-am dat seama asta. Când n-am mai avut bani, uitaţi cu ce vine Mititelu...Să zicem că eu renunţ la banii ăia!".

Tehnicianul susţine că nu va mai antrena nicio echipă până în vară, însă are în continuare planuri mari legate de fotbalul craiovean.

"Am avut deja două oferte din străinătate, dar nu se pune problema să le accept. Mi-am dorit foarte mult să antrenez în Anglia, astă-vară am avut o ofertă din liga a treia, Dan Petrescu mi-a zis că el ar fi mers şi pe jos acolo, dar nu l-am ascultat şi m-am dus la Steaua! Cred că acum se poate crea fără probleme un nou club la Craiova, o echipă după modelul Barcei, în care suporterii să facă parte din acţionariat. În acest proiect ar urma să fie implicate toate fostele mari glorii ale fotbalului craiovean, dar şi administraţia locală. Sunt mulţi oameni de afaceri, atât din Craiova, cât şi în Bucureşti, care îşi doresc acest lucru", a mai zis Piţi.

Napoli, favorit să preia echipa

Italianul Nicolo Napoli a sosit aseară la Craiova pentru a negocia cu Adrian Mititelu revenirea sa la Universitatea.

"Sunt mai mulţi antrenori cu care negociem. Şi Laurenţiu Reghecampf este pe lista noastră", a spus aseară patronul Ştiinţei. Napoli era aşteptat în această dimineaţă la antrenamentul echipei, acolo unde îşi anunţase prezenţa şi "suspendatul" Victor Piţurcă alături de colaboratorii săi.

Mititelu şi Neţoiu, «porcăială» la tv

Adrian Mititelu şi Gigi Neţoiu au avut la sport.ro un dialog dus pe alocuri dincolo de limita normalului.

Neţoiu: Nu pot să vorbesc cu dumneavoastră în termeni juridici, că nu îi cunoşti. Tu eşti cel mai deştept şi cel mai frumos, nu te înţelegi cu nimeni. Eu m-aş bucura să ieşi din încurcătura asta, pentru că nu ai nimic în cap. Eşti un şantajist şi un turnător.

Mititelul: Vai de capul tău! Tu vorbeşti de Craiova?

Neţoiu: Din cauza ta nu o să mai audă nimeni de Craiova.

Mititelu: Tu mi-ai blocat dosarul la LPF! Voi m-aţi adus în situaţia asta, m-aţi îngropat în datorii, securist nenorocit ce eşti!

Neţoiu: Nu mai pot discuta cu el...omul este bolnav psihic! Eşti un accident al naturii. Nu ştiu cum ai ajuns să conduci clubul. Napoli va fi antrenor. Are de dat nişte bani şi trebuie să îl pună pe Napoli în funcţie. Eu vă aduc luni sau marţi documentul prin care Mititelu trebuie să îi dea lui Napoli 30.000 de franci elveţieni.

Mititelu: Nu ştiu cum te-au luat ăia în Securitate la câtă minte ai...

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net