Zăvo, îţi pui silicoane pentru Tudy? - FOTO

Ultima actualizare:
Mediacenter
Mediacenter

În plin divorţ, Oana Zăvoranu se pregăteşte deja pentru o nouă viaţă, fără Pepe. Vedeta a plănuit o schimbare de imagine, iar zilele viitoare îşi va face a şasea operaţie la sâni. Ieri, vedeta a fost la consult la medicul care a operat-o şi pe Anamaria Prodan.

Scandalul monstruos pe care îl are cu soţul ei nu o împiedică pe Oana Zăvoranu să înceapă să-şi croiască un alt viitor.

Citeşte şi:

Pepe a vorbit cu soacra Mărioara Zăvoranu prima dată după 7 ani

Pepe a publicat sms-uri incredibile ale Oanei - FOTO

Oana Zăvoranu: «Cu cât îl cunosc mai mult pe Pepe, cu atât încep să îl iubesc pe Tudy mai tare»

Zăvoranca: "Ţi-l aduc pe Tudy ca pe un căţel"

Aşa cum ne-a anunţat în urmă cu două săptămâni, vedeta s-a ţinut de cuvânt şi iată că se pregăteşte pentru o operaţie de mărire a sânilor.

„Îmi pun silicoane pentru că am slăbit şi vreau să fiu mai ţâţoasă. Da, e a şasea operaţie, dar ştiu că cineva, acolo sus, mă iubeşte. Nu mor eu, sau dacă mor o să fiu fericită că îmi pun ţâţe", ne-a declarat Zăvo, la vremea respectivă.

Îmbrăcată lejer, cu pantaloni bufanţi şi o bluză de bumbac, Oana a fost surprinsă ieri, împreună cu Anamaria Prodan, la cabinetul medicului Tiberiu Bratu, din Bucureşti.

Ora 15.40- Oana şi Anamaria au ieşit din clinica medicului Tiberiu Bratu, operaţia de mărire a sânilor fiind programată pentru săptămâna viitoare, la Timişoara

simeon stalpnicul png

Chirurgul a consultat-o, vedeta i-a prezentat buletinul de analize şi au stabilit ca operaţia să aibă loc săptămâna viitoare, la clinica lui Bratu din Timişoara. Aşa cum ne-a declarat, Oana nu-şi mai doreşte „ţâţe ca nişte baloane", cum a mai avut în urmă cu trei ani.

De data aceasta va opta pentru implanturi mici, de 250 de mililitri. În plus, cum Zăvo adoră să pozeze sexy, ea se află acum în negocieri avansate cu reprezentanţii revistei Playboy, pentru un nou pictorial.

Astfel, există şanse mari să-i admirăm noii sâni siliconaţi într-unul din numerele viitoare ale publicaţiei, dacă părţile se vor înţelege, bineînţeles, şi la capitolul finanţe.

Pepe susţine în continuare că Oana l-ar fi înşelat cu politicianul Tudor „Tudy" Ionescu, astfel că nu este exclus ca vedeta să-şi îmbunătăţească aspectul fizic pentru el sau, de ce nu, pentru un alt bărbat.

S-a operat de 5 ori la sâni!

Oana a hotărât să apeleze la chirurgia estetică târziu faţă de alte vedete, în anul 2006. În numai doi ani şi jumătate, vedeta a bifat însă cinci operaţii, toate la medicul Marek Vâlcu din Capitală.

De patru ori şi-a pus silicoane, căci de fiecare dată îşi dorea sâni mai mari, iar în primăvara anului 2009 a făcut ultima intervenţie chirurgicală, renunţând la implanturile cu silicon.

Pepe şi Oana şi-au anunţat divorţul în urmă cu trei săptămâni!

Pepe a plecat din domiciliul conjugal la jumătatea lunii februarie, însă cei doi soţi au refuzat să recunoască faptul că divorţează.

simeon stalpnicul png

Abia acum trei săptămâni a izbucnit scandalul, care a atins în ultimele zile cote alarmante. Iniţial, cei doi soţi au declarat că relaţia lor s-a răcit din cauza proceselor vedetei cu mama ei, însă ulterior Oana şi Pepe au dat toate cărţile pe faţă.

Pepe şi-a somat soţia să plece din casă, au început jignirile şi ameninţările reciproce. În urmă cu patru zile, Zăvo a luat toate lucrurile din apartamentul din Udrişte, iar Pepe a declarat că vedeta l-a înşelat de mai multe ori în timpul căsniciei.

Intră în Mediacenter pentru mai multe fotografii


    Mediacenter
Mediacenter
image
image
image
image
image
image
calendar ortodox 2022 3 decembrie sfantul prooroc Sf Cuvios Gheorghe de la Cernica  icoană Gabriel Toma Chituc jpg
avion Wizz Air FOTO Wizz Air
pexels daniel frank 688835 jpg
Corneliu Vadim Tudor FOTO Facebook jpg
Banner drepturi angajati
FotoJet (14) jpg
vin fiert jpg
road 6387241 1280 jpg