Zăvo o face praf pe Oana Mareş: «E una cu o bubă la gură pe Antena 2»

Ultima actualizare:

    Oana Zăvoranu
Oana Zăvoranu

Oana Zăvoranu a iscat un întreg scandal mediatic după ce Mircea Badea a negat că ar fi avut vreo idilă cu ea. Vedeta îi condamnă pe cei care o jignesc şi spune că nu se lasă călcată în picioare.

"Mulţumesc tuturor pentru susţinere. Celor deştepţi şi puternici, că de proaste şi mârlani nu e cazul să ne obosim :))).. Nu voi putea fi niciodată elegantă cu cei care nu sunt la rândul lor eleganţi. Cine mă iubeşte şi mă place aşa, bine, cine nu, iarăşi bine.... sau vorba cuiva drag mie, cine nu mă iubeşte, nici nu ştie ce pierde:)))...", aşa îşi începe Oana Zăvoranu mesajul.

Vedeta spune că nu îi stă în caracter să atace prima, ci doar se apără şi nu lasă pe nimeni să o jignească.

"Nu atac prima, nu discut niciodată urât despre cineva care nu mă atacă sau care nu mi-a făcut ceva, dar pentru că sunt puternică şi nu permit NIMĂNUI să mă jignească sau să mă înjosească, ripostele mele sunt uneori dure. Nu ştie nimeni cât am suferit şi cât am tras după divorţ că mi-am "permis" după 8 ani să nu îl mai iubesc pe cel cu care eram măritată, deşi altele care au făcut la fel sau eventual s-au şi combinat imediat cu cei mai buni prieteni ai foştilor soţi, nu au mai fost atât de blamate!!!", a scris vedeta.

Oana nu a ratat-o pe Oana Mareş, căreia îi aminteşte că soţul ei a luat-o din patul celui mai bun prieten al lui: "E una cu o bubă la gură pe Antena 2, care mănâncă rahat cu polonicul de mine în fiecare emisiune, dar a uitat că soţul a luat-o din patul amantului care "întâmplător" era şi cel mai bun prieten al lui!!!! ...şi ea e o sfântă acum".

Citeşte şi:

Oana Zăvoranu continuă atacul la Mircea Badea: «Cum îi explici topmodelei că veneai deghizat noaptea la mine?»

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
IMG 0107 jpeg
image
image
image
image
image
image
oua valcea1 jpg
Canicula - caldura - termometru -meteo - FOTO Shutterstock
Masa de Paște (foto: Shutterstock)
mall shutterstock jpg
autospeciala politie jpg
steag spania jpg
CEA MAI LUNGA SCURTATURA DIN LUME jpg
barbat ceasca ceai cafea 12 30 2009 2 35 02 pm jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net