Elena Udrea a ajuns la spital! Ce a pățit fosta ministră în închisoare?

3 noiembrie 2022 12:39   Fapt divers
Ultima actualizare:

Elena Udrea nu face față prea bine regimului din penitenciarul Târgșor unde este închisă. Fostei ministre a turismului i s-a făcut rău, în curtea pușcăriei, transmite Antena 3 CNN.

Au luat-o amețelile la penitenciar

Elena Udrea ar fi acuzat amețeli puternice și, cum starea i s-a accentuat, s-a decis transportarea deținutei la spital, pentru un set complet de investigații.

La ora 11:36 s-a primit o solicitare la Penitenciarul Tragsor pentru femeie în vârstă de 49 de ani cu status postlipotimie. La solictare s-a deplasat o ambulanță cu medic.

La sosirea ambulanței pacienta era conștientă, stabilă hemodinamic. Pacienta a fost transportata la UPU Ploiești pentru investigații suplimentare” este mesajul de la serviciul de Ambulanță, citat de Antena 3.

Citește și: Vrei să te plimbi precum Elena Udrea sau ca Ioan Niculae, în zilele lor bune? ANAF le vinde mașinile

Elena Udrea s-a „mutat” la penitenciarul Târgșor, din vara anului 2022, când a fost extrădată din Bulgaria. Ministra pornise într-un „sejur” spre Grecia, fix în ziua când i se citea verdictul, la București.

Pornită la drum cu mașina, ea a fost reperată și reținută în vama Kulata, din Bulgaria, exact înainte să ajungă în Grecia, acolo unde un alt condamnat din România se bucură de o oarecare libertate de mișcare. Este vorba despre fostul primar al Capitalei, Sorin Oprescu, condamnat pentru șpăgile generoase încasate în mandatul de primar general.

Elena Udrea și-a strigat nemulțumirile, încă de când i s-au pus cătușele în Bulgaria. A acuzat pe rând administrația penitenciarelor, din cauza unor posibile condiții grele de detenție, a invocat statutul de mamă ținută departe de fiica ei și i-a acuzat pe magistrați de încălcarea legii. Tot în penitenciar a rămas.

Vezi și: Decizie de ultimă oră a magistraților! Elena Udrea și-a jucat «As-ul din mânecă»

Acum, mai are recursul în casație, care i-ar putea anula pedeapsa de șase ani de închisoare, restul încercărilor fiind inutile.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Mai multe