Tom Cruise e «Top Gun» și-n viața reală! Actorul își pilotează singur elicopterul, la 60 de ani

17 iulie 2022 11:51   Vedete internaționale

Tom Cruise (60 de ani) este căpitanul Maverick și în viața de zi cu zi! Recent, megastarul de la Hollywood a fost surprins pilotând propriul său elicopter, în sud-vestul Londrei. Numit adesea „cel mai atrăgător sexagenar de la Hollywood”,  Tom pare că a descoperit secretul tinereții veșnice. El se află într-o formă de zile mari și arată aproape la fel de bine ca acum trei decenii.  

Foto: Profimedia

Citește și: Imagini ireale cu Tom Cruise! Cele mai tari cascadorii din cariera actorului

The New York Times l-a numit „ultimul superstar adevărat“... și pe bună dreptate! Îmbrăcat într-un tricou albastru deschis și o pereche de blugi, Tom Cruise a părut că filmează o scenă de acțiune într-unul dintre filmele sale celebre, atunci când a fost văzut urcându-se la manșa propriului său elicopter. El le-a zâmbit fotoreporterilor, înainte de decola de pe un aerodrom privat din capitala Angliei.

Află și: Blestemul soțiilor lui Tom Cruise! Actorul a avut ghinion în dragoste

Tom Cruise își face singur cascadoriile

Foto: Profimedia

Cu toate acestea, nu se afla la filmări, ci era doar una din zilele obișnuite ale actorului, care și-a obținut licența de pilot în urmă cu aproape 30 de ani. Acesta obișnuiește să efectueze singur curse de zbor și, de-a lungul anilor, a realizat câteva cascadorii periculoase pentru filmele în care a jucat, inclusiv rotirea elicopterului deasupra unei cascade din statul american Utah, în „Misiune Imposibilă II”.

Te-ar putea interesa și: Tom Cruise, îndrăgostit de o actriță cu 40 de ani mai tânără? Joacă într-un serial popular și-n România

Nu a putut pilota avioanele în primul „Top Gun”, lansat în 1986, deoarece nu avea licență de zbor la acea vreme, însă în partea a doua și-a făcut propriile cascadorii pe cer, uimindu-i pe colegii de platou.

Află totul despre: Câți bani câștigă Tom Cruise de pe urma peliculei Top Gun: Maverick? Suma e copleșitoare

„De fiecare dată când îl vedeți zburând în film, avionul este pilotat chiar de Tom Cruise! Nimeni nu îl poate opri. E în stare să facă orice”, a declarat producătorul Top Gun, Jerry Bruckheimer, pentru publicația americană The Hollywood Reporter.

Citește și: Secretul lui Tom Cruise, dezvăluit de un actor celebru! „El va nega categoric acest lucru”

„Top Gun: Maverick”, încasări de 1 miliard de dolari

La sfârșitul lunii mai, „Top Gun: Maverick” a fost lansat la 36 de ani după filmul original, cu Tom reluând îndrăgitul său personaj, căpitanul Pete Mitchell Maverick. Filmul fusese inițial programat pentru lansare în 2020, dar a fost amânat cu doi ani, după întârzierile cauzate de pandemia de COVID-19. Luna trecută, pelicula a atins un record impresionant la box office-ul global, depășind pragul de 1 miliard de dolari încasări.

Află și de ce: Tom Cruise a fost criticat dur la Jubileul de Platină al Reginei Elisabeta a II-a

La 60 de ani, Tom și-a păstrat tonusul și nu are gând să se oprească aici. Celebrul actor se pregătește pentru un succes intergalactic, la propriu! Următorul său mare proiect este o producție filmată în spațiu, cu ajutorul miliardarului Elon Musk.

WOW: Tom Cruise, agăţat de avion la 700 de metri înălţime. Actorul își face propriile cascadorii

Tom Cruise are o avere de 600 de milioane de dolari

Tom Cruise are o avere impresionantă de 600 de milioane de dolari și este tatăl a trei copii, Suri (16 ani), Connor (27 de ani) și Isabella (29 de ani). El a fost căsătorit cu trei femei celebre, Mimi Rogers (1987-1990), Nicole Kidman (1999-2001) și Katie Holmes (2006-2012). Recent, s-a despărțit de iubita cu 20 de ani mai tânără, actrița Hayley Atwell (40 de ani), alături de care a fost într-o relație timp de doi ani.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Mai multe