Adina de la Heaven, de urgență pe masa de operație: „Toată viața am avut aceste dureri!”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Unele își doresc sâni mai mari, altele...mai mici! Adina Postelnicu (44 de ani) se numără printre vedetele dotate de la noi, însă a mărturisit că bustul generos i-a creat mai mult probleme. Din această cauză, cântăreața a luat o decizie radicală!

Adina Postelnicu urmează să ajungă pe masa de operație pe 10 martie! Vedeta a declarat pentru Click!, că într-un final, și-a luat inima în dinți și a decis să își micșoreze sânii, pentru că durerile de spate nu-i mai dau pace.

„Mereu mi-am dorit să fac această intervenție”

Adina de la trupa Heaven a dus ani de zile la rând corvoada durerilor de spate, așa că a decis, până la urmă, să își micșoreze sânii. Prezentă zilele trecute la un eveniment monden, artista ne-a povestit cât de fericită este că a avut curaj să ia această hotărâre.

„Încă de când eram adolescentă, de pe la 15 ani, aveam sânii foarte mari. Mereu mi-am dorit să fac această intervenție de micșorare a lor și uite că a venit momentul. Pe 10 martie sunt programată la operație, mi-am luat inima în dinți, așa că ieri am fost la control la prietenul meu, medicul estetician Alin Bordolini, și mi-a explicat tot ce înseamnă această operație și am zis «OK, hai să o facem!”, așa că pe 10 martie sunt programată să intru în sala de operație.

Sunt convinsă că o să fie foarte bine totul după intervenție, deși probabil că va trebui să mă obișnuiesc cu viitorul aspect fizic, asta este, dar nu o văd ca pe o problemă. Îți dai seama ca toată viața am avut sânii foarte mari! De la o cupă D – E, să ajungi la o cupă B – C, este ceva, dar eu zic că o să fie bine”, a declarat Adina Postelnicu, exclusiv pentru Click!

Are mari emoții

Vedeta ne-a dezvăluit și faptul că înainte de această intervenție chirurgicală o încearcă tot felul de stări emoționale.

„Clar am emoții! Asta îmi spunea mereu medicul meu că nu m-a văzut niciodată atât de emoționată niciodată pentru că tot timpul eu sunt zbir și acum sunt total schimbată. Dar el mă încurajează mereu și îmi spune că o să fie bine. Este prima operație de acest gen pe care o fac de genul acesta. În trecut am mai făcut tot felul de tratamente, dar nu ce urmează să fac acum. Da, am emoții foarte mari, recunosc!

Eu zic că o să fie bine, după intervenție, pentru că aștept de mult timp să scap de durerile de spate. Ăsta este și principalul motiv al acestei operații pe care mi-o doresc de încă când eram mică. Toată viața am avut aceste dureri. Prima mea vizită la un medic estetician a fost când aveam 26 de ani și mi-a spus atunci medicul că o să ne vedem după ce o să nasc unul – doi – trei copii. Mereu mi-am dorit tot timpul să port rochii cu spatele gol, să nu port sutien, dar eu nu am avut cum să fac lucrul acesta niciodată”.

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!   

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lucian mandruta jpg
image
image
image
image
image
image
Elena Merișoreanu le-a mulțumit tuturor pentru atenția acordată și pentru distincția primită
parintele gabriel cazacu casin jpg
428618687 7413244475406071 3174820995136099322 n jpg
masa de paste jpeg
WhatsApp Image 2024 04 26 at 15 15 23 jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net