Ce gătește Vasile Calofir de îți lasă gura apă: „Cu niște cârnați și jumări care să se spargă...”

#Exclusiv Click!

Vasile Calofir (51 de ani) este plin de viață. Un actor cameleon, un fel de rege al transformărilor spectaculoase, Vasile Calofir adoră scena.

Acum joacă în cel mai recent lungmetraj lansat în cinematografe, Retreat Vama Veche, dar atunci când nu e la teatru...se află la cratiță! Da, pentru că adoră să gătească și este înnebunit la propiu după gusturi și arome dar și după o iahnie de fasole cu cârnați și jumări, așa cum ne-a povestit că o să își gătească pentru că îi este poftă și își dorește să mănânce curând! Și ne-a cam făcut și nouă poftă, ce-i drept!

Vasile, în sfârșit se lansează Retreat Vama Veche!

Să nu ne vadă nimeni (râde)! Da, Retreat Vama Veche se lansează, e cu emoții. Se vede, nu? Suntem cu toții ușor transpirați. De fapt, suntem foarte emoționați, am vorbit cu fiecare în parte și ne-am uitat puțin  pe un pixel mic, așa, în cameră, când am filmat și acum o să ne vedem pe un ecran atât de mare.

""Așa sunt de o vreme încoace"

A fost distracție mare la filmări!

Mai, da, ne-am și distrat, s-a și filmat, s-a tremurat de frig, de bine, de cald, s-a și băut, s-a mâncat, s-a... de toate. După aceea s-a făcut cald și frumos!

Ți-a plăcut rolul tău din acest lungmetraj?

Dacă nu mi-ar fi plăcut și dacă nu aș fi rezonat cu el, nu m-aș fi băgat. De o vreme încoace chiar așa sunt, l-am simțit, m-am dus peste el. Dacă nu, stăm frumos acasă, gătim ceva, vedem  ce facem.

Știu că îți place să gătești și ești pasionat în acest sens. Ce gătește Vasile Calofir, de exemplu, în această seară, după ce se întoarce acasă de la acest eveniment frumos?

Aș face așa, ca să dau un mix de poftă, și o s-o fac acum foarte curând, aș face o iahnie cu niște cârnați d-ăia, și niște jumări de-alea cu șorici! Ai înghițit în sec!

"Am mancat ied la cuptor"

Da! Mă gândeam că faci niște găluște cu prune sau altceva!

Mamă, mamă, cu niște jumări și alea să se spargă în iahnia aia cremoasă, înțelegi? E o întreagă nebunie! Când am filmat la Vama Veche am mâncat țap la cuptor, ied la cuptor, o nebunie. S-a stat cu piscinuță, cu alea, bucătărie interactivă, cu pește.

Ce proiecte mai urmează pentru tine din această toamnă?

Tetru,  la Teatrul Elisabeta, comedii bulevardiere, le jucăm frumos, am în vedere acest film, Retreat Vama Veche, și urmează o caravană întreagă, timp de o lună, o lună și ceva prin toată țara, și în rest mă joc pe la evenimente, chestii de-ale mele. Nu am teren de golf, dar mă joc pe la evenimente. (râde)

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Fran Demi Moore Sheryl Crow colaj jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
banner Adela Popescu
Banner numerolog
banner Adelina Pestritu
Banner Radu Vâlcan
Banner P. Diddy
banner Ana Maria Gheorghe
Banner Ioana Ginghina
image
actualitate.net
image
actualitate.net