Vasile Calofir, peripeții la filmări: „De aproape un an nu am mai mâncat după…”. Detalii din culisele comediei „Retreat Vama Veche”

#Exclusiv Click!

Vasile Calofir (49 de ani) filmează de zor în aceste zile în Vama Veche, la cea mai nouă comedie regizată de Petre Năstase. Carismaticului actor îi place tot ce se întâmplă pe platoul de filmare: rolul său, interacțiunea cu ceilalți actori și prieteni, relația pe care o are cu Petre Năstase dar și „tratamentul" care i se aplică aici. 

Au fost tratați cu ied și alte delicatese

Vasile Calofir se simte de-a dreptul răsfățat! Mâncarea e bună dar are grijă totuși să nu se întoarcă acasă cu câteva kilograme în plus. E adevărat că și lui îi place să gătească și de câte ori are timp, obișnuiește să o facă.

Aici la Pensiunea Maris, domnul Mugur ne-a răsfățat cu ied, cu niște...nici prin cap nu ne trece și nu ne putem imagina cât de bine e pe găteală, pe bucătăreală, pe prosecco, niște chestii foarte frumoase!

Nu mă întorc acasă cu kilograme în plus pentru că am reușit totuși să mă reglez la mâncare. M-am dat peste cap, am mâncat la ora 23.00, eu nemaimâncând de aproape un an și ceva după 18-18.30. Aici m-am dat puțin peste cap dar îmi revin. Da, ciorbitele pe care le postez pe pagina mea, eu le fac.

Plec Diesel, așa, prima turbină, a doua turbină, pe gătit, îmi place să gătesc pentru că mă și joc. De-a lungul timpului am fost pe la câteva emisiuni cu temă culinară, am câștigat și niște concursuri, am 3 sau 4 trofee de Cireașa de pe tort!", ne-a povestit Vasile Calofir pentru Click! 

Întrebat dacă s-a gândit vreodată să își deschidă vreun restaurant sau o altă afacere în zona horeca, pasionat fiind de mâncare, actorul a zis că nu o să o facă pentru că este extrem de atașat și dedicat domeniului actoriei.

Este bun prieten cu regizorul filmului, Petre Năstase

Vasile Calofir e prieten bun cu regizorul Petre Năstase, cel sub bagheta căruia se filmează acum comedia Retreat Vama Veche, cu o distribuție de excepție.

E un film în care ne simțim destul de liberi și când zic liberi mă refer și la chimia din spate, sunt niște relaționări și raporturi... E o poveste, o coordonare foarte bună! Încă din facultate am înțeles filmul exact așa cum trebuie! Cu Ovidiu Niculescu avem istorii frumoase. El termina și eu intrăm la facultate, exact acolo s-a întâmplat să ne cunoaștem. Cu Petre Năstase mă știu de 20 de ani, am jucat chiar în primul lui film, filmul de debut!”, ne-a mărturisit, încântat de ceea ce filmează acum, Vasile Calofir.

Vasile Calofir: „Îi mulțumesc lui Dumnezeu în fiecare zi”

Actorul este foarte pasionat de meseria sa și ne-a povestit cât de norocos este pentru că face ceea ce îi place.

Cred că îi mulțumesc lui Dumnezeu în fiecare zi pentru că ceea ce ți se dă în meseria asta, cred că uneori nici nu putem realiza, nu putem povesti, s-a dat prin noi. Noi suntem niște decodoare și s-a dat prin noi, celorlați.

Să ai menirea asta să îi emoționezi, să îi încânți, să îi faci să vibreze este extraordinar. Dacă nu înțelegi asta nu ai ce căuta în meseria asta, sincer. În spatele camerei de filmat, sunt un om cu de toate! Nu am promovat niciodată genul ăla de imagine impecabilă!”, a mai adăugat Vasile Calofir.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
IULIA VANTUR SI SALMAN webp
liviu varciu si carmina 2 1 e1667375388174 webp
banner raluca moianu png
banner Sanziana Buruiana  png
banner cristina cioran png
image
actualitate.net
image
actualitate.net