Chipul îl dă de gol pe P. Diddy! Trăsăturile faciale care arată că este un monstru. Fizionomist: „Este o trăsătură malefică, poate arăta un om crud”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Cazul rapper-ului Sean „Diddy” Combs ține paginile ziarelor de săptămâni întregi și pare că povestea se află departe de sfârșit. Oameni obișnuiți, cât și vedete, vorbesc încontinuu despre acuzațiile de șantaj și infracțiuni sexuale care i se aduc artistului. Vorbim despre mai bine de 120 de capete de acuzare, printre care zeci de minori. Între timp, apar tot mai multe detalii terifiante despre ce se întâmpla la așa numitele „Freak Offs”, petrecerile organizate de rapper unde ar fi avut loc orgii de neimaginat. Toată crema Hollywood-ului era prezentă la evenimente. Vorbim despre nume răsunătoare precum Leonardo DiCaprio, Beyonce sau Justin Bieber, despre care sursele Business Insider spun că ar putea depune curând mărturie despre ceea ce se întâmpla acolo, în realitate. 

Trăsăturile faciale care arată că P. Diddy este un monstru
Trăsăturile faciale care arată că P. Diddy este un monstru

Trăsăturile faciale care arată că P. Diddy este un monstru

Timp de decenii, Sean Combs, alias „Puff Daddy”, a abuzat, ameninţat şi constrâns femei şi alte persoane din jurul său pentru a-şi satisface dorinţele sexuale, a-şi proteja reputaţia şi a-şi ascunde acţiunile”, potrivit actului de acuzare. Printre altele, acesta și-ar fi forțat victimele să întreține relații sexuale cu escorte masculine, scene pe care le filma și apoi le folosea ca material de șantaj. Victime i-au căzut chiar și minori, printre care un băiat de doar 9 ani sau o fată de 15 ani. 

Povestea abia a explodat, însă este pertinent să ne gândim dacă ar fi existat semne care să arate că rapper-ul poate fi în stare de asemenea fapte. Despre aceste lucruri discutăm cu fizionomistul și psihologul Ciprian Cucu care ne explică ce trăsături îi dau de gol personalitatea deviantă a artistului. 

Ciprian, se poate vedea pe chipul lui P. Diddy că este capabil de asemenea monstruozități? Cum ne ajută „Fizionomia” să înțelegem totul mai bine?

Fizionomia este o disciplină ce studiază legătura dintre trăsăturile feței și caracterul său, predispozițiile comportamentale ale unei persoane. În contextul analizării unor trăsături specifice ale personalității, cum ar fi înclinațiile psihopate, putem examina anumite trăsături faciale care, conform teoriei fizionomiei, ar putea oferi indicii asupra tendințelor comportamentale.

Pentru a analiza rapperul P. Diddy (Sean Combs) dintr-o perspectivă fizionomică și pentru a vedea dacă anumite trăsături ar putea sugera înclinații de psihopat sau om ce are devizații sexuale, este important să ne uităm la elementele cheie ale feței sale:

1. Privirea intensă și sprâncenele bine definite: P. Diddy este cunoscut pentru o privire pătrunzătoare și sprâncenele arcuite, care pot transmite încredere și autoritate. Privirea sa fixă ar putea denota un control emoțional puternic, iar modul în care își menține expresia facială neutră sugerează o capacitate de a-și ascunde intențiile.

2. Sprâncenele încâlcite: Sunt o trăsătură malefică. Poate arăta un om crud, vicios, foarte încăpățânat și care își poate atrage antipatii și dușmani cu ușurință. Din păcate aceste sprâncene au devenit chiar o modă în rândul femeilor.

3. Forma feței și linia maxilarului: Chipul său are o structură foarte bine conturată, cu un maxilar proeminent și o bărbie puternică. Aceasta sugerează un caracter dominant, un aspect specific liderilor și persoanelor cu o voință de neclintit. În combinație cu zâmbetul său controlat și bine măsurat, aceste trăsături pot indica o personalitate calculată și puternic motivată.

Chipul îl dă de gol pe Sean Combs 

4. Lipsa de empatie în anumite expresii faciale: P. Diddy are o mimică foarte bine controlată, iar buzele sale sunt considerate strâmbe. Ceea ce sugerează o capacitate de a-și gestiona emoțiile. În contexte de presiune, acest tip de control facial ar putea sugera o detașare emoțională specifică persoanelor care își suprimă impulsurile empatice pentru a rămâne calme și compuse. De asemenea buzele strâmbe pot arăta o personalitate duplicitară, infideă și în căutarea plăcerilor amoroase.

5. Pomeți înalți și proeminenți: Aceștia conferă feței sale o expresie dură și impunătoare, fiind asociate cu personalități ce au un mare autocontrol și o abilitate sporită de a manipula interacțiunile sociale în favoarea lor.

6. Vărful nasului lat: arată latura sa profitoare.

Aceste caracteristici, deși nu sunt determinante pentru a eticheta o persoană drept psihopată, sugerează o personalitate puternic impunătoare, înclinată spre a obține controlul asupra situațiilor, cu un aer de autoritate și dominare.

Concret, am văzut psihopați care aveau trăsături fizionomice mult mai evidente. La fel și oameni cu deviații sexuale. Acum nu vreau să se înțeleagă că oamenii cu aceste trăsături au o problemă. Eu am expus descrierea lor în contextul persoanei despre care vorbim, însă aceleași trăsături pot arăta și plusuri ale acelei persoane. De exemplu, privirea directă este și a unui om care ceea ce își dorește, face toate demersurile ca să le și obțină. Această abilitate nu poate fi definită ca fiind rea. În anumite contexte este fix ceea ce avem nevoie pentru a reuși.

Ideea din spate este că P. Diddy a avut ca mulți alții niște gânduri sexuale, mai mult sau mai puțin decente. Din păcate, acele gânduri au ajuns preocupări. Iar situația sa l-a făcut să își poată crea contextul în care nu doar să se hrănească cu ele, ci să abuzeze.

La fel cum putea să își folosească această voință ca să aibă multe realizări artistice, ceea ce a și făcut deodată ce e cunoscut internațional, a ales însă din păcate să și-o folosească și în scopuri cu totul neortodoxe.

Prin urmare, în cazul lui P. Diddy, trăsăturile faciale analizate ar putea fi interpretate drept semne de autoritate, dorință de control și determinare, dar acest lucru nu echivalează cu prezența unor tendințe psihopate. Pentru el sunt tentat să cred că mediul, contextul de viață, respectiv o idee necugetată dusă la extrem, a avut o influență mai mare asupra trăsăturilor sale de posesivitate și control.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Diana Vanity Fair jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
banner Ana Maria Gheorghe
Banner Ioana Ginghina
cuplu jpg
Banner Sorin Mitrea
clarissa karma jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net