Claudia Pavel intră în lumea televiziunii! Unde o puteți vedea pe artistă

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

2023 pare să fie anul ei! Claudia Pavel alias Cream a revenit în forţă la tv, căci are o nouă emisiune, de data aceasta la Canal 33: „Coffee & Cream”. În plus, are în pregătire şi alte proiecte: atât în muzică, precum şi pe alte planuri - ţine şi cursuri de muzică, la “Academia micilor artişti”, dar este şi ea studentă, mai exact doctorandă.

Claudia, am văzut că ai un nou proiect tv, la Canal 33 de data aceasta...

Da, se numeşte “Coffee & Cream”.

Putem vorbi despre o revenire, nu? Parcă a fost o perioadă de pauză, în care te-am văzut mai rar la tv.

N-am avut niciodată pauză pe tv, sunt prezentă constant, nu prea fac faţă la câte cereri am, pentru că fac foarte multe lucruri.

Cât de multe? Dă-ne tu cât mai multe detalii, te rog. Ştii că suntem foarte curioşi.

Sunt mamă full time, am un proiect dedicat copiilor, de care mă ocup îndeaproape cu mare drag, „Academia micilor artişti” se numeşte. Pe Social Media sunt prezentă foarte mult, am o comunitate de un milion de followers pe instagram, am fel şi fel de campanii de promovare... Îmi fac şi doctoratul în Filologie... De aceea spum că fac multe. Şi, mai nou, am şi această emisiune, “Coffee & Cream”. Mai e şi muzica.

Apropo de asta, spune-ne şi ce noutăţi muzicale ai în pregătire.

Piese noi, ca de fiecare dată, proiecte noi. Repet cu bandul meu aproape zilnic, căci lucrăm la show-uri noi, atât pentru eveninte publice, cât şi pentru cele private. Mergem peste tot.

Băieţelul tău a crescut şi e la vârsta la care sigur manifestă mai clar pasiunile, aşadar: care sunt cele mai mari? Ţi-a moştenit talentul muzical?

Noah are 10 ani, da. Îi place foarte mult la şcoală, şi asta e o mare bucurie pentru noi toţi, şi iubeşte mult muzica, dar face şi judo. Este foarte talentat şi are o voce superbă. Este foarte muzical, expresiv, cu o personalitate efervescentă. E un copil fericit şi este cel mai frumos şi mai perfect, dacă pot spune aşa, şi mai minunat din lume. Aş putea scrie multe romane despre el.

Prezintă o nouă emisiune, la postul tv Canal 33  

Munceşti mult, aşadar...

Da. Cam aşa decurge o zi din viaţa mea: îl duc pe Noah la şcoală, în Pantelimon, apoi merg la sală, până termină el orele. Mi-am luat antrenor. Sunt obligată să fac sport, nu ştiu dacă ajungeam altfel. Aşadar: sunt mamă, sunt şoferul şi angajatul fiului meu, sunt bucătarul lui... El merge şi la judo, aşa că stăm foarte mult prin oraş, până când terminăm programul. Noaptea scriu la doctorat, dau e-mailuri, pregătesc ce public online. Nu prea dorm, decât foarte puţin.

Lasă, că vine acum vacanţa...

Da, aşa e, Noah a intrat din 20 în vacanţă în America, în Miami, timp de zece zile, aşa că am profitat de asta şi mergem la plajă, dar şi la Disney, din nou. Mie îmi place foarte mult cum s-a reformat anul şcolar, cu modulele astea pentru că cei mici au mai multe vacanţe.

Dar am înţeles că ai şi treabă, aşadar nu va fi o vacanţă dedicată exclusiv plăcerii...

Da, îmbin plăcutul cu utilul. După ce am fost în ţară, la “Ferma Vedetelor” şi în Republica Dominicană, la „Exatlon”, acum merg la Miami, unde am prieteni şi am semnat cu o casă de discuri, de pe vremea când locuiam acolo. Şi am şi nişte castinguri... Voi participa împreună cu sora mea, Paula, care a fost şi ea la „Ferma Vedetelor”.  

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
WhatsApp Image 2024 04 26 at 15 15 23 jpeg
banner laura cosoi png
image
actualitate.net
image
actualitate.net