Împăcarea finalului de an. Claudia Pavel a petrecut Crăciunul cu tatăl lui Noah în S.U.A: „O să-l iubesc pentru totdeauna”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Miracol de Crăciun în familia Claudiei Pavel, aka Cream - ex Candy, care a avut sărbători de poveste în Statele Unite ale Americii, alături de fiul ei, dar și de Paula, sora sa. Surpriza vine din partea fostului partener de viață, cu care s-a împăcat. Jeremy, tatăl lui Noah, i-a cazat în casa lui, așa că au petrecut ca în familie.

După aproape 10 ani de când s a întors în România cu fiul ei și nu a mai vorbit cu fostul ei partener, iată că minunea s -a produs în familia Claudiei Pavel (38 de ani) și a fiului ei Noah (9 ani). Pentru că cei doi, împreună cu sora sa, Paula, au plecat în State, la Las Vegas, la Jeremy Lewis, tatăl lui Noah, unde au petrecut Crăciunul cu familia acestuia.

Citește și: «Felina» Claudia Pavel s-a «pisicit» pe plajele din Republica Dominicană! Imagini de senzație

După cum știți, în trecut, relațiile dintre cei doi nu au fost foarte cordiale, însă iată că acum lucrurile s-au schimbat și au îngropat securea războiului. Claudia și Jeremy se înțeleg excelent.

„Am petrecut Crăciunul împreună și avem o relație excelență, foarte bună, am putea spune. Nu ne-am împăcat chiar acum, dar știți că nu îmi place să vorbesc de viața mea privată și a copilului meu.", a povestit Claudia Pavel, în exclusivitate pentru Click!.

Surorile Pavel, împreună cu Noah și Jeremy, dar și alți doi prieteni buni, printre care și Monty Jackson, mare stilist la Hollywood care colaborează cu Orlando Bloom și Lenny Kravitz, au mers să viziteze parcul de distracții Universal, unde s-au simțit excelent, căci au mers in locuri de vis, pe care le ați văzut în multe filme.

Noah s-a distrat excelent cu părinții săi, căci următoarea destinație a fost Disneyland, unde s-au simțit ca în povești, deși nu e prima dată când ajung aici. Sigur că pentru Noah a venit Moș Crăciun de mai multe ori, fiind mai darnic că niciodată, căci a primit cadouri de la toată lumea din familia lui.

Claudia Pavel a vut o relație tensionată cu tatăl copilului ei

Îndrăgita solistă Claudia Pavel are un trecut amoros complicat și controversat. În urmă cu ceva ani, solista a trăit o frumoasă poveste de dragoste cu Jeremy Lewis, un fost jucător de baschet cunoscut în SUA.

Cei doi au locuit în Statele Unite ale Americii o perioadă lungă de timp, iar după ce au devenit părinți au fost foarte fericiți. Cu toate acestea, Claudia Pavel și tatăl copilului ei s-au despărțit, artista revenind în țară, iar multă vreme cei doi nu au ținut legătură, până anul acesta.

Cântăreața se dedică în totalitate băiețelului ei și își asumă rolul de mamă singură, fiind ajutată de sora sa, Paula, și părinții lor.

„Tatăl copilul meu este un om pe care o să-l iubesc pentru totdeauna, pentru că mi l-a dăruit pe Noah și pentru că este parte din Noah. Diferențele de cultură erau foarte mari. Ginecologul meu mi-a spus când eram gravidă că mă sfătuiește să mergem la terapie de cuplu, pentru că diferențele de cultură sunt extrem de mari și o să ne dăm seama de asta în momentul în care bebelușul va veni pe lume.

Probabil și ăsta a fost un motiv al despărțirii. Dar cred că nimic nu este întâmplător în viață. Eu cred că noi ne-am întâlnit să-l facem pe Noah, eu m-am născut în momentul în care l-am născut pe Noah și el este lumina ochilor mei. Eu nu am existat până el a venit în viața mea.”, a declarat Claudia Pavel, la un moment dat.

Dincolo de provocările din viața privată, Claudia Pavel se bucură din plin de celebritate, are concerte și multe alte proiecte. Aceasta a avut mai multe proiecte de succes în televiziune, a participat la emisiuni cunoscute, reality show-uri precum "Ferma Vedetelor" sau "Exatlon România". În plus, a avut un proiect muzical cu copii și a predat pentru mai multe generații de puști talentați.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Persoană care trimite mesaje pe Whatsapp Foto Pixabay
image
image
image
image
image
image
florin piersic  jpg
gabriela cristea cozonaci jpg
banner emily burghelea png
 Claudia Pavel alias Cream (49 de ani) s-a întors în țară cu ocazia sărbătorilor de Paște
horia căciulescu jpeg
emily ratajkowski metgala2024 profimedia jpg
image png
jeannieb smaller jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net