Cum e viața după divorț pentru prezentatoarea Sonia Argint

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Sonia Argint (40 ani) a surprins cu vestea divorțului despre care a vorbit în podcastul lui Mihai Morar. După 18 ani de relație și 15 de căsătorie, Sonia Argint s-a separat de soțul ei, Horațiu Ionescu. Din 2020, cei doi nu mai formează un cuplu și au reușit să țină totul secret, poate și pentru că au doi băieți mari împreună și cu atât mai mult și-au dorit discreție.

Despre viața după divorț și cum se simte acum, Sonia Argint ne-a dat câteva detalii pentru Click! Prezentatoare TV își dorește sărbători liniștite, în familie.

Citește și: Andreea Bălan: “Am ieșit la masă cu cumnățica”. Ce spune solista despre o nouă căsătorie

Sonia Argint, încrezătoare în forțele proprii, după divorț!

Ați luat prin surprindere cu anunțul divorțului! Cum sunteți acum și care este starea dumneavoastră de spirit? 

Sunt bine! Motivată, concentrată la ceea ce am de făcut, optimistă. Nu se vede?

Care sunt valorile cu care ați rămas după cei 15 ani de căsnicie? 

Sunt aceleași pe care le avea dintotdeauna: iubire, optimism, familie, disciplină, responsabilitate, corectitudine, muncă, libertate în gândire și fapte, recunoștință, credință. Aceste valori au legătură cu cine sunt eu în primul rând și cu acea educație primită acasă. 

Ce urmează mai departe pentru Sonia Argint?

Perioada următoare este pentru mine o perioadă în care vreau să mă concentrez pe relația cu băieții mei. Amândoi au nevoie de multă comunicare și sprijin pentru că sunt în acea perioadă a vieții în care trebuie să decidă care este drumul pe care merg în viață mai departe.

De asemenea, este foarte important pentru mine să îmi concentrez atenția pe activitatea mea. Le ofer cititorilor articole care să îi ajute, să vină cu soluții pentru o viață frumoasă și sănătoasă. Și, desigur, foarte important să am grijă de mine, de sănătatea mea fizică, mintală și emoțională. 

Cât de repede credeți că o să vă refaceți viața? Sunteți deschisă către noi încercări și orizonturi?

Ce înseamnă să-mi refac viața? Viața mea este una foarte frumoasă, este o construcție continuă. Și desigur că sunt deschisă către tot ce are ea să-mi ofere mai bun. Pentru că merit! 

Ce vă lipsește cel mai mult în momentul de față?

O mășină nouă. 

Unde vă vor prinde sărbătorile de iarnă care bat la ușă?

Așa cum am făcut de când mă știu, de Crăciun stau acasă cu familia mea. Este printre puținele momente din an în care toată lumea reușește să se relaxeze. Gătim, ascultăm muzică, dezbatem subiecte de tot felul. Nu facem nimic special. Doar ne bucurăm unii de alțîi. Nici nu cred că este nevoie de mai mult.

 Ce detalii a dat Sonia Argint pe blogul ei

Sonia Argint a scris un articol pe blogul ei în care povestea că viziunea diferită asupra vieții dintre ea și soțul ei a contribuit la această separare.

„În urmă cu câțiva ani, am fost întrebată într-un interviu care este secretul relației noastre longevive. Răspunsul meu a fost foarte clar și consider în continuare că a fost cel corect: dragostea și valorile comune. Ce ne-a despărțit? Pandemia. Glumesc, că mai trebuie și haz de necaz. Pe scurt: viziunea foarte diferită asupra a ceea ce ne dorim de la viață, ce suntem dispuși să facem în acest sens, evoluții personale diferite. Toate au ieși la suprafață în acea perioadă complicată pentru toată lumea. Asta este tot ceea ce am de comentat vis-a-vis de motive. 

În rest, aleg să păstrez în intimitate culisele din spatele divorțului. Cred că este un semn de respect pentru o relație lungă și frumoasă, bazată pe iubire, pentru copiii pe care îi avem împreună și îi iubim la nebunie. Și este semn de respect pentru propria persoană. Așadar, de la bun început, vă rog frumos să nu mă întrebați despre motive în detaliu, pentru că nu voi oferi niciun răspuns.”, a spus vedeta, pe blogul ei.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
WhatsApp Image 2024 04 26 at 15 15 23 jpeg
banner laura cosoi png
banner zurli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net