Andreea Bălan: “Am ieșit la masă cu cumnățica”. Ce spune solista despre o nouă căsătorie

15 martie 2021
article img
Andreea Bălan, alături de Sonia Argintfoto: arhivă personală

Andreea Balan (36 de ani) și-a refăcut viața după mariajul eșuat cu George Burcea. Solista se iubește de aproape10 luni cu Tiberiu Argint, fratele Soniei Argint, însă nu vrea să-și afișeze relația.

Andreea preferă să-și țină cât mai ascuns iubitul și nu postează fotografii cu acesta, pe rețele sociale. Artista s-a dat în schimb, de gol, publicând o poză cu “cumnățica” Sonia Argint. Cele două au ieșit în weekend la masă. Relația cu fratele Soniei merge foarte bine, Andreea declarând că se simte fericită și împlinită la acest moment, pe plan amoros. Mai mult, vedeta a vorbit și de o nouă căsătorie. Artista a mărturisit că este mai hotărâtă ca niciodată să îmbrace, din nou, rochia de mireasă.

“Sunt un om împlinit și nu regret nimic din ce mi s-a întâmplat. Fiecare experiență din viața mea este ca o lecție, învățăm, toți greșim în viață, dar evoluăm. Cred că fiecare om care intră în viața mea mă învață ceva. Îmi doresc să iubesc și să fiu iubită, ceea ce se întâmplă deja, deci e bine. Vreau să fiu fericită. Mai târziu, mult mai târziu mă văd și căsătorită pentru că sunt tânără și de ce nu?!”, a spus Andreea Bălan , în cadrul emisiunii ”Star Matinal”, de la Antena Stars.

article img
Sonia Argint și fratele ei, Tiberiu Argint, iubitul Andreei Bălanfoto: Instagram

Citește și:

Andreea Bălan, vacanță romantică cu Tiberiu Argint. George Burcea, în izolare cu Viviana Sposub

Cine este Tiberiu Argint, noul iubit al Andreei Bălan. Fizic seamănă cu George Burcea