Cum trăiesc Octavia Geamănu și Marian Ionescu: „El are dormitorul lui, eu pe al meu, cu baia mea»

Ultima actualizare:

Colegii noştri de la revista OK! au călcat pentru prima dată pragul casei în care locuieşte Octavia Geamănu (39 de ani) alături de soţul ei, Marian Ionescu (60 de ani), şi de fiul lor, Andrei (6 ani). Avem veşti atât despre viaţa sa privată, cât şi despre carieră. De astă vară de când a fost scoasă de la prezentarea ştirilor de către şefii ei din Antena 1, Octavia se luptă să-şi facă dreptate...

Octavia Geamănu  a deschis uşa casei sale  reporterilor revistei OK!
Octavia Geamănu a deschis uşa casei sale reporterilor revistei OK!

E minunat la tine acasă. De când locuiţi aici?

Mulţumesc. Este locul în care ne simţim cel mai bine, pentru că dintotdeauna am considerat că o casă trebuie să fie acasă: templul tău, locul în care toate întrebările îşi găsesc răspunsul şi zona ta de echilibru. Stăm aici de când avea Andrei un an şi jumătate. Am renovat-o complet, fără să apelăm la nici un arhitect şi nu ne-am inspirat din nici o revistă... Mi se pare o casă potrivită unor oameni cu suflet de artist.

Interviul integral  poate fi citit în noul  număr al revistei OK!
Interviul integral poate fi citit în noul număr al revistei OK!

Cu atât mai mult cu cât tablourile lui Marian Ionescu sunt expuse peste tot.

Da, o casă fără tablouri e foarte, foarte goală. Eu zic că n-ai nevoie de mobilă, dar de tablouri da! N-am ştiut asta până când n-am descoperit talentul senzaţional al lui Marian. Lucrările lui îmbracă orice încăpere, nu doar orice perete. Ai observat că noi n-avem mobilă, ci doar canapele. Era visul meu!

După o relaţie cu năbădăi,  care a durat opt ani, Octavia  şi Marian s-au căsătorit civil  în 2015
După o relaţie cu năbădăi, care a durat opt ani, Octavia şi Marian s-au căsătorit civil în 2015

«Sunt o angajată cu carte de muncă, aflată în concediu»

Care este colţul tău preferat?

Terasa interioară, dar mă simt bine în fiecare colţ. Marian are dormitorul lui, iar eu am dormitorul meu, cu baia mea... spaţiul meu personal. La etaj este atelierul de pictură al lui Marian şi dormitorul lui Andrei. Andrei mi-a zis că, atunci când o să crească, spaţiul acela va fi doar pentru el şi musafirii lui.

Casa lor este  plină de  tablourile  pictate  de Marian
Casa lor este plină de tablourile pictate de Marian

Din iunie nu te mai vedem la tv... Ce se mai întâmplă în relaţia ta cu Antena 1 de când te-au scos de la prezentarea Observatorului?

Nu mă simt bine să discut despre asta. Sunt într-o situaţie neplăcută, chiar dacă eu sunt în continuare angajată, cu aceleaşi drepturi. Sunt în concediul de odihnă, pentru că aveam foarte multe zile de concediu de recuperat, după ce, în ultimii 5-6 ani, nu mi-am luat aproape deloc libere.

Mai sunt în concediu până pe 3 ianuarie, timp în care avem şi un proces pe rol. Am avut o perioadă în care am suferit destul de mult. Am şi plâns. Andrei nu m-a văzut niciodată plângând. Mă simţeam ciudat. Era şi Marian lângă mine şi încerca să mă calmeze. M-am temut ca nu cumva să creadă copilul că ne certăm.

Au fost câteva luni foarte grele. Poate în februarie se încheie procesul, cine ştie... Sau poate ajungem la o înţelegere amiabilă la care eu tot sper. Eu asta mi-am dorit, nu un proces.

Este pentru prima dată, în 18 ani, când sunt liberă de Crăciun şi de Revelion. Şi sunt într-un concediu de odihnă binemeritat, aveam 100 şi ceva de zile de luat. Cel mai lung concediu de odihnă al meu. Nici când am fost însărcinată nu am stat atât.

Cei doi au împreună  un băieţel,  Andrei (6 ani)
Cei doi au împreună un băieţel, Andrei (6 ani)

N-au sărit alte televiziuni cu oferte?

Am fost întotdeauna foarte corectă şi n-am dat curs solicitărilor de a discuta despre diverse proiecte cu alte televiziuni. Am un contract pe care-l respect. Cel puţin eu... Nu m-a dat nimeni afară. Sunt o angajată cu carte de muncă, aflată în concediu, scrie okmagazine.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!       

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Cireșe în Piața Cibin din Sibiu în luna aprilie 2024 Colaj Ora de Sibiu
image
image
image
image
image
image
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
Snapinsta app 438169653 18437746927013370 2116600309572748650 n 1080 jpg
andreea balan si george burcea
foto 2   Florin Calinescu jpg
Mihaela Borcea 7 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net