Cu ce se ocupă Octavia Geamănu după plecarea de la Observator

Ultima actualizare:

Au trecut câteva luni bune de când Octavia Geamănu a fost înlocuită la Observator. După 20 de ani în care a făcut parte din trustul Intact, Octavia Geamănu a fost înlocuită fără un avertisment. Prezentatoarea caută dreptatea în instanță, însă până la aflarea deciziei, a decis să își acorde un timp de respiro și să se bucure din plin de viață. 

Octavia Geamănu a plecat de la Observator în luna iunie
Octavia Geamănu a plecat de la Observator în luna iunie

După 20 de ani pe care i-a petrecut în trustul de presă Intact, Octavia Geamănu a fost înlocuită, în luna iunie, cu o jurnalistă din noua generație, care a venit de la Aleph TV, un post de televiziune deținut de către Adrian Sârbu. 

Octavia Geamănu a evitat să vorbească prea mult despre motivele care au dus la întreruperea colaborării dintre ea și trustul Intact, însă a menționat că a dat trustul în judecată și speră că va găsi dreptatea în instanță. 

Citește și: Cât de îndrăgostită este Octavia Geamănu de soțul Marian Ionescu 

Până va afla verdictul, fosta prezentatoare se bucură așa cum poate de timpul liber și este foarte activă pe rețelele de socializare, acolo unde distribuie imagini în care fericirea îi poate fi citită pe chip.

Octavia Geamănu și Marian Ionescu s-au căsătorit civil în 2015 și au împreună un băiețel, Andrei, după care rockerul este topit.

Marian e tătic model pentru fiul lui Andrei și este foarte preocupat de creșterea și educarea băiețelului. 

Băiețelul cuplului Octavia Gramănu-Marian Ionescu va împlini, în noiembrie, șase ani și, din toamnă, va merge la școală. Recent, într-un interviu pentru Click!, fosta prezentatoare de la Observator, a avut numai cuvinte de laudă pentru soțul ei. Băiețelul este foarte activ și, spune Octavia, că datorită lui este în formă pentru că toată ziua aleargă după el.

Vezi și: Octavia Geamănu, mesaj dur pentru cei de la Observator 

Trucul Octaviei Geamănu pentru un ten perfect

Octavia Geamănu este o femeie frumoasă, iar în mod surprinzător, nu depune mari eforturi pentru a se menține și nici nu vizitează adesea saloanele. 

„Sunt fără tratamente corporale că nu am ce să mai modelez. În schimb pentru ten și pentru păr, aici cred că ne-ar trebui mult timp să povestesc ce fac. Pentru ten folosesc o dată la 2-3 zile măști dintre acelea cu șervețel, cu acid hialuroic, colagen, vitamina C, care se găsesc în orice supermarket. Cu 10-15 lei îți obții un ten senzațional în 15 minute. O dată la 2-3 zile, chiar recomand fiecărei femei de pe planetă să le folosească fără ezitare! O să vadă diferența. Să se țină de ele și să le folosească constant vreo 2-3 săptămâni și o să vadă cât de hidratat e tenul și strălucitor, mai ales dacă trebuie să meargă la vreun eveniment", ne dezvăluia Octavia, într-un interviu. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!       

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
tractorul brasov jpg
image
image
image
image
image
image
dan bordeianu si adela popescu jpg
madalina ghenea jpg
dem rădulescu webp
shakira getty jpg
banner Alexandra Ungureanu si Sanziana Negru png
1 mihaela bilic alimentatie in post jpg jpeg
dan negru facebook jpg
iulia vantur si salman khan 8 webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net