De ce și-a cerut Armin Nicoară plecarea din Dominicană! „În mai, eu și Claudia suntem programați la clinica de fertilizare.” Pe cine vede câștigător la „Insula de 1 milion?”

#Exclusiv Click!

Armin Nicoară are planuri mari după ce a părăsit „Insula de 1 milion”. Artistul a dezvăluit, într-un interviu pentru Click!, că se pregătește să meargă, luna viitoare, la clinica de fertilizare din Franța alături de Claudia Puican. Cei doi își doresc foarte tare să facă cât mai repede un copil. 

Armin Nicoară (28 de ani) a fost unul dintre cei mai iubiți concurenți de la „ Insula de 1 milion”. Artistul din Timișoara a părăsit competiţia, în aplauzele colegilor săi, asta după ce le-a cerut el însuși să-l scoată din concursul unde nu a mai rezistat din cauza dorului de soția sa, Claudia Puican, pe care o lăsase în lacrimi acasă. 

Armin a dezvăluit, pentru Click!, încă de la plecarea lui în Republica Dominicană, că a făcut acest pas trecând peste soția sa, alături de care trebuia să meargă la o clinică de fertilizare in Franța. Cei doi se chinuie de mai mult timp să devină părinți. 

Imediat după ce a ieșit de la „Insula de 1 milion”, Armin a acordat un interviu, în exclusivitate pentru Click!, și a dezvăluit ce planuri are alături de Claudia Puican. 

Armin Nicoară: „M-am schimbat foarte mult de când am venit de pe insulă”

Click!: Armin, cum a fost experiența din Republica Dominicană? Te așteptai să stai mai mult în competiție?

Armin Nicoară: Pentru mine a fost o experiență extraordinar de puternică, pentru că eu cred că m-am schimbat foarte mult de când am venit de pe insulă. Acolo nu am avut luxul de acasă și am văzut cum este să nu ai mâncare, un pat unde să dormi și multe alte lucruri pe care le ai acasă. De altfel, când m-am întors am început să apreciez totul, de la cel mai mic până la cel mai mare detaliu, însă cel mai mult mâncarea. 

Pot spune că înainte nu țineam cont, puneam multă mâncare în farfurie, o lăsam acolo. Acum nu mai fac acest lucru, pun strict cât am nevoie să mănânc.

Să nu mai aruncăm mâncarea, pentru că mi-am dat seama că, dacă pe insulă nu aveam și sufeream foarte tare, nici acasă nu ar trebui să mai risipim mâncarea. Mi-aș fi dorit să stau mult mai mult pe insula.

„Mă așteptam să mă doboare diabetul”

Click: Înțeleg totuși că nu diabetul, ci până la urmă dorul de soția ta te-a făcut să-ți dorești să ieși din concurs. Practic, ți-ai rugat colegii să ieși...

Armin Nicoară: Mă așteptam să mă doboare diabetul. Mulți oameni au comentat că nu am mai putut continua din cauza diabetului, însă nu diabetul m-a doborât, ci dorul de soție. Noi avem ceva de făcut, toată lumea știe că ne dorim foarte mult să facem un copil și nu aș fi vrut ca ea (n.r. –Claudia) să creadă că nu mă interesează.

„Am început să plâng când am vazut mâncarea”

Click!: Care a fost primul lucru pe care l-ai făcut atunci când ai ieșit din concurs?

Armin Nicoară: Primul lucru, imediat ce am ieșit din competiție, a fost să o sun pe Claudia. Am început amândoi să plângem la telefon ca niște copii mici.

Dimineața am avut un mic dejun modest, un pic de omletă și puțin gem într-o cutiuță, cât să îmi pun puțin pe pâine. Vreau să vă spun că m-a luat emoția și am început să plâng atunci când am vazut mâncarea. Fata care mi-a adus mâncarea se uita la mine și nu înțelegea ce am. Mă gândeam că am mâncare, m-am bucurat de acea farfurie de mâncare, de acea cutiuță cu gem, pentru că pe insulă nu am avut nimic dulce să mâncăm. Acum apreciez altfel mâncarea.

"Dorința mea este să câștige Jaguaru”

Click!: Ți-ai făcut prieteni la Insula de 1 milion, dar dușmani? Cine este favoritul tău în concurs? Cine crezi că e favorit să câștige?

Armin Nicoară: Nu aveam cum să mă cert cu cineva de pe insula, să ajung la dușmănii, pentru că eu de acolo am plecat cu evenimente antamate. Chiar dacă erau contre, dueluri și strategii, eu nu aveam cum să mă cert cu cineva, cu fiecare m-am înțeles bine. Dacă au fost mici certuri, au fost de competiție, pentru că nu ai cum să fii calm atunci când nu ai mâncare, când  te plouă sau nu ai unde să dormi. 

Au fost supărări de moment, ne-a trecut supărarea și am revenit la normal. Pot spune că am câștigat niște prieteni pe viață. Cu toți cei 50 de concurenți am rămas prieteni. Voi ține legătura cu ei, în special cu Filip, Jaguarul, Isa, Micuțul, Floricuța pot spune că există o legatură foarte strânsă de prietenie. 

Cei pe care îi vad eu căștigători, în prima fază, sunt Jaguarul, Sorin și Szilard, pentru că ei sunt cei mai puternici, dar dorința mea este să câștige Jaguaru.

Click!: Care au fost cele mai dificile părți din competiție? Ce ți-a lipsit cel mai mult cât ai stat departe de casă? 

Armin Nicoară: Pot spune că nu sunt o persoană pretențioasă care să se plângă că îi lipsește ceva anume sau luxul de acasă. M-am acomodat foarte bine din toate punctele de vedere, nu am dus nici lipsa mâncării foarte tare, pentru că sunt o persoană mai slăbuță, nici acasă nu mănânc foarte mult, m-am adaptat să mănânc pumnul ăla de orez, cât am primit.

„Claudia a semnat pentru apartamentul din Dubai în locul meu”

Click!: Cum te-a primit soția acasă? Înțeleg că tocmai ce v-ați luat un apartament în Dubai...

Armin Nicoară: Claudia m-a așteptat cu ce știa că îmi place mie cel mai mult: un chec special cu vișine, pe care doar ea poate să îl facă așa cum îmi place mie, pe gustul meu. Am luat-o în brațe, am început să plângem. Ea a rezolvat cu toate actele pentru că a achiziționat un apartament în Dubai și ea s-a ocupat de tot, pentru că eu când am plecat de acasă am lăsat-o pe ea să semneze în locul meu căci nu știam cât o să stau pe insulă.

Click!: Știu că vă doriți foarte tare un copil, drept pentru care ați și apelat la o clinică de fertilizare. Reluați încercările de a deveni părinți?

Armin Nicoară: Da. Noi eram programați să mergem chiar în perioada când eu am plecat pe insulă, de aceea Claudia s-a enervat foarte tare și a și plâns. Nu am plecat împăcat de acasă, așa cum poate au plecat majoritatea concurenților și am avut norocul ca doctorul să ne programeze undeva la mijlocul lunii mai. Bineînțeles că eu continui tratamentul pe care mi l-a recomandat medicul și sper să îmi iasă analizele așa cum ar trebui ca să ne împlinim acest vis.

Click!: Ce va urma pentru Armin Nicoară? Ce noi proiecte ai? 

Armin Nicoară: Înainte să plec pe insulă mă „programasem” să muncesc continuu, să creez melodii, să mă zbat să intru în trending pe YouTube. Acum, după această experiență am început să îmi schimb puțin percepția asupra vieții. Îmi doresc mai mult timp alături de familie, de soție, să dea Dumnezeu să facem un copil. Îmi doresc mai mult să stau alături de familia mea, de părinții mei, de fratele și de cumnata mea,de prietenii pe care eu îi simt aproape de familia mea. Sunt momente prețioase și chiar mă gândeam când eram pe insulă: „dacă mă întorc acasă și nu mai găsesc pe cineva drag?”Mi-am propus ca atunci când mă întorc acasă să nu mai alerg întruna.

Claudia și Armin vor neapărat un copil 

Claudia Puican și Armin Nicoară s-au căsătorit civil și religios, în septembrie 2022, nașii lor fiind fiind Georgiana Lobonț și soțul său, Rareș.

 Cei doi s-au confruntat cu probleme de fertilitate în cuplu, drept pentru care au decis să apeleze la o clinică de inseminare  artificială. Au fost deja la Paris, anul trecut, pentru o serie de investigații la o clinică privată, iar, la începutul acestui an, Claudia spera să demareze procedurile pentru fertilizarea in vitro.

„Îmi doresc să fiu mamă. El tot timpul și-a dorit…este speriat, mai ales că nu se poate pe cale naturală și trebuie să faci mai multe investigații. Pentru că el, și din cauza stresului și nici nu știu de ce, are spermatozoizi foarte lenți.

Doctorul ne-a zis că dacă vrem să facem trebuie să facă o incizie, nu știu cum, și să ia de acolo, că acolo se găsește sursa cea mai bună. De acolo să ia, să pună la mine… Dar el este foarte speriat de procedură. Atunci s-a dus pe tot felul de alte remedii naturiste – lasă, că nu vreau să ajung să mă taie”, a spus artista, într-o emisiune de televiziune.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Nikolai Patruşev foto twitter
image
image
image
image
image
image
WhatsApp Image 2024 04 26 at 15 15 23 jpeg
banner laura cosoi png
banner zurli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net