Armin Nicoară și Claudia Puican, achiziție importantă: „Mulțumim, Doamne!”

Sunt tineri, apreciați, muncesc mult și simt nevoia de vacanță des, pentru a-și încărca bateriile ca să poată face față tuturor solicitărilor. Iar acum par că se bucură din plin de roadele muncii lor!

Claudia Puican și Armin Nicoară (28 de ani) se relaxează într-o vacanță în Dubai, acolo unde au făcut și o investiție pe măsură. Și-au cumpărat un apartament frumos, dacă tot e la modă, și au planuri mari cu el ca să își scoată investiția.

După ce a fost eliminat de la "Insula de 1 milion" , show-ul de la Kanal D, Armin Nicoară abia aștepta să își vadă frumoasa soție. Cei doi fac proceduri și tratamente în Franța, la Paris, pentru că artista să poată rămâne însărcinată cât mai curând.

„Nimic nu pică din cer  și trebuie să muncești din greu, dar am o vorba care îmi dă putere: „Ce îți dorești, aia primești"”, a spus în mediul online, Claudia Puican. Și tot soția lui Armin Nicoară a dat vestea cea mare, faptul că ea și soțul ei sunt proprietarii unui apartament în Dubai.

Își vor închiria apartamentul din Dubai

Ei bine, dragilor, vă anunț că în curând veți avea ocazia să va bucurați de o vacanță de vis în Dubai, iar noi vă oferim șansa să stați chiar în apartamentul nostru, care va fi disponibil în regim hotelier! Veți avea acces la piscină, sala de fitness și multe alte beneficii pe care vi le voi dezvălui curând! Mulțumim, Doamne, pentru ce trăim!", a ținut să precizeze Claudia Puican.

Celor doi soți le merge foarte bine pe plan profesional, însă își doresc cu ardoare să aibă și un copil, pentru ca familia lor să fie completă.  Până când se aliniază planetele în așteptarea primului lor copil, Claudia Puican își vede de treabă și scoate piese pe bandă rulantă. Artista a avut mai multe colaborări de la începutul anului, printre care cu Leo de la Roșiori și Alex de la Orăștie, unii dintre cei mai căutați interpreți de muzică balcanică de la noi în acest moment.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Evacuare militari ucraineni Azovstal - 17 mai 2022 / FOTO EPA-EFE
image
image
image
image
image
image
florin piersic facebook jpg
florin piersic facebook jpg
 "În sfârșit le-am mângâiat fără să mă sperii de ele!", spune artista
doja cat instagram jpg
banner naomi png
banner gabriela cristea png
cub Alexandru Ciucu png
     Saveta Bogdan (78 de ani) este o fire credincioasă
image
actualitate.net
image
actualitate.net