Scandalul-momentului în showbiz! Armin Nicoară își acuză nașa că „l-a făcut de bani”. Cum se apără Georgiana Lobonț: „Ce bani îți mai trebuie, mă? ”

Ultima actualizare:

Primul scandal mediatic al anului 2024 îi are protagoniști pe nimeni-alții decât Georgiana Lobonț și Armin Nicoară. Pe cei doi nu îi leagă doar o relație profesională, ci mai mult de atât, cântăreața fiind nașa cuplului Armin-Claudia Nicoară. Totuși, relația lor personală nu are legătură cu latura profesională, întrucât saxofonistul lansează acuzații grave la adresa cântăreței. Află din rândurile de mai jos de la ce a pornit scandalul dintre ei.

Armin Nicoară și Georgiana Lobonț
Armin Nicoară și Georgiana Lobonț

Recent, Armin Nicoară a făcut o serie de dezvăluiri neașteptate despre cântăreața Georgiana Lobonț. Potrivit celor dezvăluite de finul său, aceasta „calcă pe cadavre” atunci când vine vorba de bani. Ce acuze i-au fost aduse, dar și cum se apărat cântăreața.

Armin Nicoară: „Când e vorba de bani la Georgiana..:”

Georgiana Lobonț și Armin Nicoară se află într-un scandal din cauza colaborării pe plan profesional. Soțul Claudiei Puican își acuză nașa că i-a dat țeapă. Totul a început după ce aceasta i-a cerut să participe la un spectacol pentru a interpreta o singură piesă, ceea ce artistului nu i-a convenit. 

Acesta a mărturisit că soția sa, Claudia Puican, a fost prezentă ulterior la alte evenimente pentru a interpreta un singur cântec. Ceea ce l-a deranjat atât de tare pe artist a fost faptul că i s-a spus ceva, apoi planurile s-au schimbat: 

„Toată lumea m-a întrebat de ce nu am fost la spectacolul ei, la nașa Georgiana Lobonț. Nu am fost pentru că ne-a dat o mică țeapă. (...) Eu cu Georgiana trebuia să organizăm spectacol. (...) După vreo trei săptămâni a picat spectacolul, văd că Georgiana organizase alt spectacol. Am sunat-o și mi-a zis că îi pare rău, că face cu altcineva. (...) Eu i-am spus: „Claudia, nu mă băga cu Georgiana că eu o știu pe Georgiana. Viața particulară suntem familie, ne iubim, ne luăm în brațe, mergem în vacanțe. Viața de business la Georgiana s-a încheiat total”. Când e vorba de bani la Georgiana...”, a mărturisit Armin Nicoară, pentru o emisiune TV.

Armin Nicoară își vrea banii pe o piesă 

Artistul și-a continuat destăinuirile, relatând faptul că nașa lui îi datorează banii pe o piesă în care au investit amândoi. De asemenea, a mărturisit că Georgiana Lobonț are tendința, atunci când vine vorba de bani, să iasă mereu în câștig.

„Georgiana când e vorba de business are așa o ceva... nu știu să zic... să te facă. Am făcut o colaborare pentru o piesă cu ea, când a fost vorba de împărțeală, de bani, de toate cele s-a pierdut. Când am plătit videoclipul și toate cele a zis jumi-juma, facem videoclipul. (...) Pe partea de business e distrugere, nu știu ce se întâmplă între noi”, a adăugat artistul.

Cum se apără cântăreața 

Ce spune Georgiana despre acuzațiile aduse de finul ei / foto: Social media
Ce spune Georgiana despre acuzațiile aduse de finul ei / foto: Social media

Georgiana Lobonț a fost sunată în direct de finul ei, în timp ce se afla în emisiune, și a răbufnit!

„Nu te mai plânge Armine, că ai ce-ți trebuie acasă! Ce te-a apucat să mă suni și să-mi zici așa ceva?”, i-a spus artista saxofonistului.

Mai mult decât atât, artista nu știa despre ce este vorba exact:

„Stați un pic! Nu înțeleg despre ce e vorba! În primul rând, tu mi-ai spus despre nu știu ce bani, după ai spus de spectacol, după ai zis că mă iubești. Deci mă iubești sau nu mă iubești? Nu mai înțeleg!”, a declarat cântăreața, la TV. 

„Ce mai vrei tu de la nașa ta?” 

Cântăreața a avut grijă să îi amintească finului ei toate eforturile depuse în ultimii ani: banii pe care i-a oferit la nunta lui cu Claudia Puican, vacanțele în care i-a „cinstit”, dar și multe alte exemple:

„Lasă-mă mă, că am venit ca nașă și ți-am pus o grămadă de bani! Ce bani îți mai trebuie mă? Te-am cinstit la Timișoara, te-am cinstit la turci. Eu am venit și te-am cununat pe tine să-ți pară bine, am făcut atâtea eforturi, nu m-am dus eu în vacanță ca să vin să vă cunun pe voi cu tot sufletul și acum urmează să vă botez copiii. Păi ce mai vrei tu de la nașa ta mă?”, a mai adăugat ea.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
profimedia 0383789258 jpg
image
image
image
image
image
image
banner nunta gina pistol smiley copy 2 png
pat dormitor Askona 3 jpg
adina alberts jpg
gabriela cristea cozonaci jpg
banner jean Gavril png
eurovision jpg
oana sirbu jpg
oana si pepe jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net