Armin Nicoară și Claudia Puican, probleme în cuplu, după un an de căsătorie: „Ne-am gândit să ne separăm!”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Mariajul dintre Armin Nicoară și partenera sa de viață întâmpină probleme! Prezentă zilele acestea în cadrul celei de-a opta ediții Timișoara Fashion Week, Claudia Puican, soția celebrului saxofonist din zona Banatului, ne-a mărturisit că monotonia s-a instalat în familia lor și se pare că au găsit și soluția perfectă pentru a rezolva problema.

„Ne bucurăm că mai avem și noi câteva zile libere ca toți românii să mai venim și noi la evenimente importante din orașul nostru, ne bucurăm tare, tare mult. Chiar săptămâna aceasta am făcut un an de zile de la căsătorie, deci în urmă cu un an de zile, în această zi, noi ne-am cununat, noi ne-am căsătorit și bineînțeles, cum am mai zis, este greu să fim non-stop împreună, dar ne bucurăm că suntem împreună și suntem sănătoși.

 Ne-am promis că o să ne mai separăm așa la cântări ca să ne mai ducem un pic dorul. Așa ne-am gândit noi doi pentru ca relația să meargă cât mai bine. În majoritatea cuplurilor dacă stai non-stop împreună se instalează monotonia, asta s-a întâmplat și la noi și tocmai de aceea am hotărât că trebuie să ne separăm un pic, să nu mai stăm așa mult timp împreună. Cred că asta este secretul”, a declarat Claudia Puican pentru Click!

Planuri pe foaie

Artista ne-a mai dezvăluit și alte gânduri ale lor despre această situație din familie.

„O să cântăm unul într-o parte și altul în cealaltă parte iar când o să ne întâlnim acasă o să ne iubim mai mult și mai intens. Câteodată este important să mai simți dorul unul celuilalt. Majoritatea cuplurilor cunosc acest sentiment, așa că vom merge și separat la cântare. Noi o să fim aceleași persoane în trupă, doar că nu o să mai fie Armin, o să fiu doar eu și formația. Nu ne certăm în fiecare zi sau în fiecare oră dar este ceva normal dacă stai cu partenerul tău non-stop să se întâmple acest lucru. Inevitabil se întâmplă”.

Claudia Puican se vede mamă

Artista de muzică de petrecere ne-a mai mărturisit că își doresc cu ardoare să își mărească familia în viitorul apropiat.

„Ne gândim și la copilaș cât de curând posibil. Armin își dorește băiat dar acum ce o vrea Dumnezeu, sănătos să fie! Asta este cel mai important. Eu văd la surorile mele care au copii și ele tot timpul îmi povestesc și îmi spun că eu simt mereu o dragoste față de ei atunci când sunt cu nepoții mei, dar nu se compară cu dragostea față de copiii tăi. Ele îmi zic mereu că o să simt ceva unic care sunt sigură că fiecare mamă a simțit sentimentul acela special când Dumnezeu i-a dăruit un copil și l-a văzut în brațele ei. Abia aștept să simt sentimentul acela”, a conchis pentru Click!, Claudia Puican.

Click! spune

Armin Nicoară și Claudia Puican s-au căsătorit anul trecut, în Turcia, iar nași de cununie au fost Georgiana Lobonț și soțul său, Rareș cu care se înțeleg perfect și colaborează de minune pe plan muzical.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Cub Marina Almășan
monica gabor diva jpeg
Captură de ecran din 2024 09 07 la 20 06 38 png
cub cub adriana simionescu 2 png
banner gabriela cristea png
banner oana lis png
Banner Marina Voica
dumitru rucareanu colaj captura video jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net