Denis de la The Motans este luat și împachetat: „Urmează și o căsătorie, sper”

Ultima actualizare:

Denis Roabeș (32 de ani) din trupa "The Motans" este cel mai nou jurat de la "Vocea României". Nu este singura față nouă din concurs! Theo Rose s-a alăturat show-ului de la Pro TV. Solistul o va avea colegă de butoane pe Irina Rimes, colega lui de peste Prut. Evident, Smiley le va explica treaba de la Voce, căci e cel mai vechi dintre jurați.

Denis Roabeș este gata de un nou sezon la Voce
Denis Roabeș este gata de un nou sezon la Voce

Și pentru că vrem să știm cât mai multe despre concursul de la tv, Denis Roabeș ne-a mărturisit câteva lucruri despre show, dar, mai ales, ce beneficii vor avea parte cei care vor merge în echipa lui. Vă dăm un pont, sprijinul celor de la Global Records, casa de producție care se ocupă de Inna, Antonia, dar și mulți alți artiști cunoscuți.

Citește și: De ce au succes în România soliştii de pe peste Prut. Ce spune Denis de la "The Motans"

Click: Ești noul antrenor de la "Voce"... Cum ești, ce faci?

Foarte bine, studiez butoanele... Văd, aici, butoanele de "Block". Sunt cele ale lui Smiley și Theo Rose. Sunt pe amândoi pe același scaun. Sunt două scaune, de fapt, dar Smiley și Theo vor fi în aceeași echipă. Eu cred că e un combo foarte interesant. Va fi un sezon special! Ca toate celelalte, de altfel.

Iată și: Cum a ajuns să facă muzică solistul de la The Motans: «A fost un drum lung»

Te așteptai să fii jurat la "Vocea României"? Când a venit propunerea, ai fost surprins?

Când a venit propunerea, nu am fost surprins. Când a venit confirmarea, am avut un sentiment foarte plăcut. Dar, în același timp, nu mă așteptam, neapărat. A fost un sentiment plăcut.

E prima experiență de acest fel, nu?

Da. Sincer, am evitat până acum genul acesta de show. Iar asta pentru că eram la început, în trecut. Simțeam nevoia de mai multă experiență.

Tu și Irina Rimes sunteți compatrioți și colaborați împreună. Ați avut câteva piese. Acum o să fiți rivali?

Nu o să fim rivali. Eu cred că nu suntem aici să concurăm între noi. Scopul nostru principal este să ajutăm oamenii de pe scenă să ajungă undeva.

Cum o să-i ajuți pe concurenți să evolueze în show?

În primul rând, gândul de încredere. Cred că ăsta e aspectul care contează cel mai mult. Încrederea. Pentru că, experiență e ce avem cu toții. Fiecare are propriul său stil. Cred că cel mai important este să dai încredere.

Te vei baza și pe faptul că ai echipa de la Global Records în spate?

Normal. O să mă folosesc de toate instrumentele de care dispun ca să ajut concurenții care mă aleg să câștige.

Adică, artiștii pe care o să îi alegi o să aibă sprijinul Global?

Da, inclusiv.

Denis Roabeș se însoară!

Pe lângă detaliile despre muzică, Vocea României și viață profesională, Denis Roabeș a dezvăluit pentru Click! că urmează să se căsătorească. Cine e iubita lui? Ei bine, o tânără pe care a cunoscut-o la un concert. A fost dragoste, așa că, până la urmă, s-a lăsat și cu o logodnă.

Ce faci, altceva, din punct de vedere muzical?

Vara aceasta, nu cred că o să mai am timp de multe alte lucruri. Adică, e vorba de câteva piese, care urmează să fie lansate. Și "Vocea", și concertele prin țară, cam atât.

Ai timp și pentru viață particulară? Ești însurat?

Sunt logodit. Urmează și o căsătorie, sper. Cred că în viitorul apropiat. Dar, nu se va întâmpla vara asta, pentru că un concurs de genul acesta o să îmi consume foarte mult timp și eu sunt dispus să acord acest timp.

Bianca este iubita artistului și este din Cluj
Bianca este iubita artistului și este din Cluj

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!